مهرزاد لطفی، یکشنبه 18 خرداد و در نود و چهارمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه علوم پزشکی شیراز، لازمه قطع زنجیره انتقال کروناویروس را، توجه کامل شهروندان به توصیههای بهداشتی خصوصا پرهیز از سفرهای غیرضرور درون و برونشهری و استفاده از ماسک هنگام تردد در محلهای عمومی و توجه به شست و شوی دست و نکات بهداشتی دانست.
او با بیان اینکه شهروندان باید توصیهها مبنی بر استفاده از ماسک هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی و حضور در اماکن پرجمعیت حتی اماکن روباز را جدی بگیرند، گفت: شهروندان تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکرده و حتما خارج از منزل ماسک داشته باشند.
اجباری شدن استفاده از ماسک در دوایر دولتی
لطفی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی در مراکز پُرتردد به ویژه دستگاه های اجرایی و بیان اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری مقابله با کرونا، افزود: مکاتبه با استانداری فارس برای اجباری شدن استفاده ماسک مراجعان به ادارات در اولویت دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در مراکز تولیدی استان، تعداد بسیاری ماسک تولید شده است، از مردم خواست تا در صورت خارج شدن از منزل حتما از ماسک استفاده کرده و با فرهنگ سازی در این زمینه، این اقدام را به دیگران نیز توصیه کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از انجام ۱۶۵ هزار بازدید از سوی کارشناسان بهداشت این معاونت از آغاز شیوع کرونا تا کنون در فارس خبر داد.
عبدالرسول همتی با اشاره به آمارهای مبتلایان جدید به بیماری کووید19 در استان فارس، روند افزایشی این آمار را یادآور شد و بر لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر، نمودار تعداد مبتلایان به کووید 19، نسبت به 2 هفته گذشته، روندی رو به رشد را نشان میدهد و با اینکه حرکتی سینوسی دارد، حاکی از کاهش حساسیتهای مردم نسبت به این بیماری خطرناک است.
صاحبنظران، بازگشایی تمام صنوف اعم از بی خطر، کم خطر و پرخطر، بازگشایی سیستم حمل و نقل عمومی در شیراز، باز شدن مراکز درمانی و مطب پزشکان و افزایش مراجعات به این مراکز از نقاط مختلف استان فارس و کشور، افزایش سفرهای درون و برونشهری، کاهش حساسیت مردم نسبت به شیوع بیماری، برگزاری دورهمیهای خانوادگی و فامیلی و برپایی جشنها و مناسبتهای مختلف و ... را در این روند موثر میدانند.
به گزارش ایسنا، شیراز و فارس در ماههای ابتدایی و موج اول شیوع کروناویروس، عملکردی قابل قبول را در مدیریت و پیشگیری و درمان بیماری کووید19 داشته، عملکردی که با شروع موج دوم، تحت الشعاع رفتارهای جمعی قرار گرفته است.
انتهای پیام