به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان، این شاعر، نویسنده و مترجم کتابهای کودک و نوجوان در ادامه اظهار کرد: برای نویسنده شدن باید خواند و خواند و خواند و نوشت و حتما در جلسات نقد داستان شرکت کرد.
رحماندوست که داور پویش «نامهای به سردار آسمانی» است گفت: آنهایی که قلم به دست میگیرند، راه درازی در پیش دارند و شرکت در چنین پویشها و جشنوارههایی، نخستین قلقلکها و خواستنها برای نویسنده شدن است.
او افزود: مهم این است که جامعه مقابل راه این نوقلمان چه قرار دهد؛ اگر در این مسیر، آموزش درست و هدایت وجود داشته باشد، احتمالا شاعر و نویسنده میشوند، در غیر این صورت این استعدادها نهفته میماند.
رحماندوست تاکید کرد: حوصله قلم به دست گرفتن و نوشتن کم چیزی نیست. همینکه این تعداد در این پویش شرکت کردند و نوشتند یعنی گام اول را برداشتهاند.
این شاعر و نویسنده با اشاره به داوری ۷۲ اثر رسیده به بخش پایانی این پویش، گفت: متاسفانه بسیاری از آثار دچار آفت تبلیغات شده بودند. برخی هم خیلی خوب آغاز شدند اما در ادامه تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتند.
او تاکید کرد: آنچه رادیو و تلویزیون میگوید و روزنامهها تیتر میزنند، زبان بچهها نیست، اما متاسفانه بچهها فکر میکنند اگر از آنها استفاده کنند، حتما برنده میشوند.
رحماندوست در پایان گفت: البته حدود ۱۰ اثر هم بودند که بدون شعارزدگی نوشته شده بودند؛ انگار کودک نویسنده پیش سردار رفته بود، بدون واسطه رسانهها با او قدم زده و تجربیات خودش را نوشته بود.
«پویش نامه به سردار آسمانی» ویژه گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال برگزار شد و پس از داوری آثار و معرفی برگزیدهها، برترین آثار دریافتی در قالب یک مجموعه کتاب منتشر خواهد شد.
انتهای پیام