رئیس دانشگاه تربیت مدرس خبر داد

تلاش برای جبران کسری بودجه سال گذشته/تجلیل از ۷۱ استاد برگزیده

رئیس دانشگاه تربیت مدرس از تلاش این دانشگاه برای جبران کسری بودجه سال گذشته خبر داد و گفت: در مراسم روز استاد از ۷۱ استاد برگزیده دانشگاه تربیت مدرس تجلیل شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد تقی احمدی امروز در آیین مجازی بزرگداشت روز استاد بر ضرورت الگوگیری معلمان و اساتید دانشگاه‌ها از شهید مطهری تاکید کرد و گفت: اساس توسعه علمی و فناوری، پیشرفت کشور و همچنین تربیت نیروی انسانی توانا در کشور بر وجود و فعالیت معلمان و استادان نهادینه شده است، دانشگاه‌ها هم در این مقطع مسئولیت بزرگی را داشته‌اند و ثابت کرده‌اند که ستون و استوانه توفیق کشور در عرصه‌های علم و فناوری و در زمینه‌های انسان‌سازی و علوم اخلاق و تدین هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال جاری در مبارزه با کرونا و در اپیدمی پیچیده و سختی که همه دنیا را در برگرفته است، اساتید و دانشمندان ما در مهار این ویروس و در حل معضلات آن در همه ابعاد توانستند نقش بزرگی را ایفا کنند؛ بنابراین کشور مدیون دانشگاه و دانشگاهیان است و دانشجویان نیز مدیون اساتید، بزرگان علم و دانش و همچنین اساتید سخت گیر و دانشمند هستند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: این دانشگاه هر ساله مراسم جداگانه‌ رسمی و آکادمیک به منظور تقدیر از اساتید برگزار کرده است. امسال ما مراسم روز بزرگداشت استاد را به دلیل شرایط خاصی که وجود دارد، به صورت مجازی برگزار کردیم؛ اما در آینده نزدیک دیدارها و حضور در این مراسم را میسر خواهیم کرد. به همین جهت تعدادی از اساتید ما در این مراسم در سال ۹۹ معرفی خواهند شد، قطعا  این اساتید موتور پیشرفت دانشگاه و باعث افتخار دانشگاه هستند.

وی تصریح کرد: اساتید توانمند و اثرگذار دانشگاه منحصر به تعدادی که مورد تجلیل قرار می‌گیرند، نخواهد بود، بلکه این یک مراسم، نمادین است که امسال حدود ۷۱ نفر از اساتید در عناوین مختلف سرآمد آموزشی،‌ نمونه در فعالیت‌های پژوهشی و آکادمیک و همچنین اساتید نمونه کشوری، اساتیدی که واجد شرایط پایه تشویق شدند، معرفی شدند. اما قطعا بسیاری از بزرگان هستند که در این ظرف نگجیدند و در سال‌های دیگر از آنها تقدیر خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان این که علاوه بر این از استادان بازنشسته این دانشگاه نیز در مراسم امسال تقدیر کردیم، گفت: وظیفه اساتید در مرحله اول تربیت دانشجویان است و باید در زمینه‌های علم و فناوری و البته با اخلاق حسنه دانشگاهی و انسانی آنها را تربیت کنند. دانشجویان نیز در دوران زندگی دانشگاهی خود از اساتید نحوه برخورد با مشکلات پیچیده و نحوه حل مشکلات را می‌آموزند و با کار گروهی و نظم آکادمیک آشنا می‌شوند، به طوری که با نگرش جامع به حل مشکلات حوزه خودشان بپردازند و در پایان باید یاد بگیرند چگونه با رشته‌های دیگر با مردم عادی تعامل داشته باشند تا بتوانند در جامعه منشا اثر باشند.

به گفته احمدی، در کنار وظیفه بزرگ انسان‌سازی، اساتید وظیفه دارند در مرزهای علم و دانش قدم بردارند و تحقیقات نوآورانه خود را با دقت و تمرکز در معرض دید و اطلاع دیگران قرار بدهند و در کنار این خدمات اساتید وظیفه دارند برای حل مشکلات کشور خدمت کنند، بنابراین اساتید وظایف سنگینی را دارند و دانشگاه در این حوزه باید بیش از بیش به پشتیبانی از اساتید و پیشبرد این اهداف کمک کنند.

وی تاکید کرد: ما در حوزه‌های مختلف برای سال ۹۹ بسیاری از مسائل از جمله مسائل مربوط به کسری بودجه سال ۹۸ را با برنامه‌ریزی که صورت گرفته، حل خواهیم کرد تا قدم اجرایی مناسبی در زمینه‌های مادی و معنوی برای پشتیبانی از اساتید برداریم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99022013915
  • خبرنگار : 71567