حیدر احسانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این نقاهتگاه که در یک بخش خصوصی و دور از مرکز شهر برای مواقع ضروری پیشبینی شده است، هیچ خطری برای ساکنان اطراف آن ندارد و هنوز هیچ بیماری در این مکان قرنطینه نشده است.
وی با اشاره به اعتراضات برخی از ساکنان اطراف این نقاهتگاه افزود: در صورت نیاز؛ بیماران مبتلا پس از گذراندن مدت 10 روزه طول درمان در بیمارستان اگر چنانچه امکان قرنطینه خانگی را نداشته باشند از این مکان استفاده خواهند کرد و اگر بستری افراد مبتلا خطری برای سایرین داشت بیمارستانهای داخل شهرها که مرکز درمان بیماران در تشخیص اولیه هستند، خطر بیشتری برای ساکنان اطرافشان داشتند.
احسانی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان تایباد از یک بیمارستان برخوردار است و با وجود وضعیت قرمز در منطقه، هر گونه تمهیداتی برای مواقع ضروری نیاز است.
وی ادامه داد: بهتر است افراد با عدم آگاهی کافی از این بیماری به شایعات دامن نزنند و ایجاد رعب و وحشت نکنند، در حال حاضر مناطق پر خطر این شهرستان شهر کاریز، تایباد و روستای چهار برجی از توابع بخش میان ولایت است.
احسانی همچنین وضعیت شیوع ویروس کرونا در مرز دوغارون را این گونه توضیح داد: تا کنون موردی از بیماری کرونا در این معبر رسمی و اتباع کشور افغانستان در این مرز مشاهده نشده و در حال حاضر ورود و خروج مسافر در این گذرگاه رسمی متوقف شده و فقط حوزه ترانزیت و صادرات فعال است.
نقاهتگاه یاد شده با همکاری شهرداری، آموزش و پرورش و بخش خصوصی تایباد راهاندازی شده است.
انتهای پیام