سعید کشمیری در جمع مردم شهر بوشهر اظهار کرد: در زمان حاضر مردم از فعالیت این مراکز بیمار یاب نگران هستند اما باید بدانند این مراکز هیچ آلودگی به همراه ندارد، چون تمهیدات لازم اندیشیده شده و بخش مربوط به بررسی این افراد جداسازی شده و مابقی تماسی با این بخش نخواهند داشت.
وی تصریح کرد: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و شناسایی بهتر و سریعتر بیماران، 20 مرکز بیماریابی در مراکز خدمات جامع سلامت در مناطق پرجمعیت این استان راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه نمونهگیری از افراد مشکوک در این مراکز بر اساس پروتکلهای بهداشتی و تأمین سلامت مردم است تصریح کرد: در کنار راهبرد فاصلهگذاری اجتماعی امروز راهبرد بیماریابی و شناسایی زودهنگام موارد مثبت بیماری و جداسازی آنها از افراد دیگر در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است چرا که این افراد هر روزی که از آلودگی آنها میگذرد میتوانند بیماری را به چندین نفر دیگر منتقل کنند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در بوشهر اظهار کرد: اگر در مراحل نخست و قبل از اینکه بیماری به سایر افراد منتقل شود افراد آلوده شناسایی و جداسازی زودتر انجام شود افراد کمتری آلوده و به این ترتیب میتوان سریعتر زنجیره انتقال را قطع کرد.
نمونهگیری از افراد مشکوک بر اساس پروتکلهای بهداشتی است
کشمیری بیان کرد: برخی از کشورها همچون آلمان و کره جنوبی نیز با همین روش توانستهاند این بیماری را به خوبی کنترل کنند، شناسایی بیشتر بیماران قطعاً برای خود فرد و دیگران و نیز اثرات مثبت بیشتری خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: به مردم استان بوشهر این اطمینان خاطر میدهیم که نمونهگیری از افراد مشکوک در این مراکز بر اساس پروتکلهای بهداشتی و همراه با تأمین سلامت مردم است و موجب شیوع بیماری نخواهد شد.
دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر تأکید کرد: نگرانیها باید در خصوص تجمعها، دورهمیها، ترددهای بیمورد در اماکن عمومی مانند پارکها، بازار و ساحل باشد نه اینکه نسبت به مراکز بیماریابی که تلاش میکنند افراد ناقل را شناسایی کنند نگرانی باشد.
وی با بیان اینکه شرایط نمونهگیری در این مراکز رعایت شده اظهار کرد: افراد دارای علائم کرونا، بیماریهای زمینهای و مزمن و کسانی که با فرد مبتلا در تماس بودهاند میتوانند به مراکز منتخب مراجعه کنند.
راه مقابله با کرونا تجهیز همگانی به داروی خود مراقبتی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کرونا مسئله مشترک و نگرانی عمومی است و راه مقابله با آن تجهیز همگانی به سلاح آگاهی و داروی خود مراقبتی است.
دکتر سعید کشمیری همچنین در نشست با رئیس شورای بوشهر اظهار کرد: گام اول از رعایت بهداشت فردی شروع میشود تا گام نهایی که حفظ بهداشت عمومی است و این راه جز با مشارکت همه اقشار و نهادهای اجتماعی و همبستگی قابلعبور نیست.
وی تصریح کرد: مقابله همگانی با شیوع ویروس کرونا نشان داد با انسجام، همدلی و وحدت میتوانیم بر هر مشکلی که در جامعه پیش آید، غلبه کنیم.
کشمیری بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا، مردم در قالب گروههای مختلف جهادی همدوش نیروهای بسیج، سپاه، نظامی وانتظامی، شورای تأمین، بهداشت و درمان همدلی و انسجام خود را نشان دادند.
وی با بیان اینکه همه مردم و گروهها در مبارزه با این ویروس منحوس پای کار بودند و به نوعی ایثارگری از خود به جا گذاشتند، اضافه کرد: مردم به ویژه اصناف و بازاریان استان بوشهر در اجرای تصمیم ستاد پیشگیری و مدیریت ویروس کرونا با تعطیلی بازار و همکاری با مسئولان شعور و معرفت بالای خود را به نمایش گذاشتند.
دبیر ستاد کرونا در بوشهر افزود: از مردم انتظار داریم تا پایان این بیماری از تجمع پرهیز و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کنند.
عادی شدن کرونا برای مردم بزرگترین دغدغه ماست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه عادی شدن کرونا برای مردم بزرگترین دغدغه ماست، گفت: بزرگترین دغدغه ما، نگرانی در مورد ویروس، بیماری و عوارض کرونا نیست بلکه عادی شدن این بیماری است و اگر مردم به سمت عادیسازی بروند و تصور کنند که کووید ۱۹ به پایان رسیده و فعالیت ویروس پایانیافته یا ضعیف شده، به مشکلات بزرگی برای کنترل این بیماری برمیخوریم.
دبیر ستاد کرونا در بوشهر خاطرنشان کرد: از همه میخواهم که حتماً فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در مناطق شلوغ و پرخطر جدی گرفته شود.
رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر نیز گفت: بودجه هفته بوشهر را صرف کارهای پیشگیری و تبلیغات محیطی برای آگاهسازی مردم برای کنترل و پیشگیری ویروس کرونا شده است.
ابوذر دهدار با قدردانی از زحمات شبانهروزی گروههای جهادی مردمی، نیروی انتظامی، سپاه، بسیج، هلالاحمر و مجموعه خانه مشارکتهای مردمی به ویژه پرسنل حوزه سلامت استان بوشهر خاطرنشان کرد: ان شاالله با تلاشهای همه مجموعهها و همکاری بیشتر شهروندان شاهد شکست ویروس کرونا باشیم.
انتهای پیام