امین امینی امروز(۴ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، با بیان اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ و تقویت سیستم ایمنی بیماران مبتلاء به کرونا ویروس در دوران نقاهت بیماری، اظهار کرد: عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی ها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذی های مورد نیاز بدن، میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و خطر ابتلاء به انواع بیماری ها از جمله بیماری کووید ۱۹ را افزایش دهد.
وی با اشاره به سامانه ۴۰۳۰ برای سهولت در دسترسی به اطلاعات موثق وصحیح تغذیه سالم، افزود: هم استانی ها پس از شماره گیری ۴۰۳۰ و انتخاب کلید ۱ که مربوط به پیشگیری از کرونا است، می توانند از لیستی از پیام های صوتی در زمینه تغذیه بهره مند شوند.
امینی در ادامه با بیان اینکه در صورتی که تماس گیرندگان با سامانه ۴۰۳۰ نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر داشته باشند می توانند با مشاورین صحبت کنند، بیان کرد: مردم با استفاده از کلید ۶ به مشاورین تغذیه که پشت خط هستند متصل شده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.
وی در ادامه به مشارکت کارشناسان تغذیه به منظور ارتقای سلامت تغذیهای مردم اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸ نفر از کارشناسان و مشاورین تغذیه از مراکز بهداشت و بیمارستان های استان در سامانه ۴۰۳۰ فعال بوده و به صورت سه شیفت آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان هستند.
انتهای پیام