کوروش نادریان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: آرد نان محلی و سنتی باید دارای ۱۳.۵ درصد سبوس باشد و این در حالیست که نان های در حال عرضه در برخی از سوپرمارکت ها به نام نان محلی همان نانی است که با آرد سفید پخت می شود و آرد آن هیچ فرقی با آرد نانوایی ها ندارد.
وی با بیان اینکه تاکنون شهرستان اسدآباد هیچ مجوزی به منظور عرضه نان محلی صادر نکرده است، افزود: در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۲ واحد نانوایی بوده که از این تعداد ۱۶ واحد به نان سنگک اختصاص دارد که برای پخت نان آرد سنگک باید از آرد ۱۲.۵ درصد سبوس استفاده شود.
نادریان با انتقاد بر اینکه بر پخت نان محلی نظارتی وجود ندارد و فاقد کارت بهداشت و مجوز هستند و این نوع نان ها در برخی از سوپرمارکت ها در حال عرضه است، اضافه کرد: این نوع از نان های محلی از همان آرد سفید نانوایی ها تولید شده و فاقد سبوس هستند و فرقی با نان لواش نانوایی ها از نظر خاصیت ندارند.
وی یادآور شد: به علت نداشتن لیبل دار و مشخص نبودن تاریخ تولید و مصرف این نوع از نان ها و عرضه آن در سوپرمارکت ها قصد داریم تا به منظور سلامت شهروندان و برای نظارت بیشتر تعدادی از نانوایی های سطح شهرستان را برای تولید نان محلی معرفی کرده تا سوپرمارکت ها نان محلی خود را از این نانوایی ها تهیه کنند.
نادریان خاطرنشان کرد: واحدهای نانوایی دارای مجوز و کارت بهداشت و سلامت بوده و با پروتکل های بهداشتی اقدام به پخت نان می کنند که این امر موجب نظارت و پیگیری بهتر در چرخه از تولید تا مصرف در راستای بهداشت و سلامت شهروندان اسدآبادی خواهد داشت.
وی در پایان با بیان اینکه براساس تصمیم ستاد کنترل کروناویروس کشور تمامی واحدهای نانوایی باید وارد سامانه وزارت بهداشت شوند و کد بهداشتی بگیرند، گفت: با واحدهای صنفی نانوایی که کد بهداشتی نگیرند، براساس دستورالعمل ستاد برخورد می شود چراکه نانوایان در ردیف اول سلامت مردم قرار دارند.
انتهای پیام