نان داغ تازه، کرونایی یا سلامتی؟

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: همشهریان زنجانی هر ساله بنا بر عادت خود هنگام افطار نان تازه میل می‌کنند و باید توجه داشته باشند که امسال باید بین سلامتی و نان تازه، سلامتی را انتخاب کنند.

محمدرضا صائینی شب گذشته (۲۵ فروردین) در جمع خبرنگاران در رابطه با ارتباط تنگاتنگ رفتار اجتماعی افراد با شیوع و انتقال بیشتر بیماری کرونا، اظهار کرد: ارتباطات زیاد اجتماعی افراد باعث شیوع بیماری کرونا و افزایش تعداد بیماران مبتلا به این ویروس در استان خواهد شد و زحمات گذشته همه افراد در راستای پیشگیری و کنترل کروناویروس به هدر خواهد رفت، بنابراین در این راستا باید سخت تلاش کرده و کرونا را جدی بگیریم تا شرایط را به حالت قبل بازگردد.

وی با بیان اینکه همه ما ملتی متحد، هم‌فکر و دارای شعور بالا هستیم، به خصوص استان زنجان که معروف به شهر شور و شعور حسینی است، افزود: به طور حتم اگر مردم بخواهند، می‌توانیم کرونا را شکست دهیم.

این مسئول با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تاکید بر اینکه مردم توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و جدی بگیرند، تصریح کرد: با توجه به اینکه زنجانی‌ها هر ساله بنا بر عادت خود هنگام افطار، نان تازه میل می‌کنند باید توجه داشته باشند که در سال‌جاری بین سلامتی و نان تازه، سلامتی را انتخاب کنند.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان در رابطه با علائم بیماری کرونا، ادامه داد: علائم بیماری مرموز کروناویروس در ابتدا خفیف بوده و به‌صورت تدریجی، شدت پیدا می‌کند و در ادامه با تنگی نفس و سرفه‌های شدید همراه می‌شود، به طوری که به فرد احساس خفگی دست خواهد داد.

صائینی در رابطه با سامانه غربالگری تست بیماری کرونا، اظهار کرد: افرادی که دارای علائم خفیفی هستند، اطلاعات خود را در سامانه https://salamat.gov.ir برای خودارزیابی و دریافت راهنمایی‌های لازم ثبت کنند، قابل ذکر است این سامانه به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده و اگر نیاز به مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته داشتند، همکاران تا ۱۲ شب در محل حضور دارند.

وی با بیان اینکه مراکز ۱۶ ساعته علاوه بر شهر زنجان، در همه شهرستان‌ها نیز دایر است، خاطرنشان کرد: در شهر دندی، ماه‌نشان و بزینه‌رود شهرستان خدابنده نیز یک مرکز ۱۶ ساعته آماده خدمت‌رسانی است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99012614830
  • خبرنگار : 50167