دکتر محمود قربان زاده با اعلام این مطلب اظهار کرد: این تصمیم در راستای اجرای مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکل های صنفی مربوطه اخذ شده و لازم الاجراست.
وی گفت: بر این اساس، هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب و شنیسل، طعم دار کردن و ... در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به دلیل احتمال انتشار عوامل بیماری زا و آلودگی های متقاطع ممنوع است.
قربان زاده اعلام کرد: این مراکز صرفا مجاز به عرضه فرآوردههای مذکور به صورت بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی و یا مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری معتبر از دامپزشکی هستند.
وی در ادامه به شهروندان در خصوص خرید تخم مرغ دارای نشانه گذاری و بسته بندی شده و دارای هویت، توصیه و تاکید کرد: ماهی را نیز باید در قالب بستهبندیهای معتبر خریداری کرد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی هرگونه فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز نیز ممنوع بوده و چرخ گوشت صرفا و فقط بنا به درخواست متقاضی و در حضور مشتری باید صورت پذیرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، وی از ممنوعیت عرضه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت، تخم مرغ، انواع آبزیان و ... در بازارچههای محلی و خودروهای سیار کنار جادهها خبر داد و افزود: اکیپهای دامپزشکی در صورت مشاهده چنین مواردی برخورد لازم را با متخلفان خواهند داشت.
انتهای پیام