مرتضی بحرانی در خصوص ارتباط فرآورده های خام دامی (پروتئینی) و بیماری کرونا اظهار کرد: در حال حاضر گزارشی مبنی بر انتقال بیماری کرونا از طریق فرآورده های خام دامی وجود ندارد و مصرف این مواد غذایی در شرایط بهداشتی عرضه ایمن و عاری از خطر مذکور می باشد.
وی افزود: نظارت های مستمر دامپزشکی در بخش آبزیان و دیگر فرآورد های پروتئینی از زمان صید یا تولید تا مرحله حمل و نقل و عرضه با دقت و حساسیت ادامه دارد و در این بین مهمترین عامل رعایت زنجیره سرد می باشد.
بحرانی توصیه کرد: از عموم مردم تقاضا داریم در زمان خریداری محصولات آبزی تازه به یخ پوشانی محصول توجه جدی داشته باشند زیرا که حفظ شرایط دمای یخچالی مواد غذایی که به صورت تازه عرضه می شوند چه از طریق یخ پوشانی و یا نگهداری در یخچال های ویترین دار در مراکز عرضه می تواند بر کیفیت بهداشتی محصول بیفزاید.
انتهای پیام