عزیز فیلی در نشست آشنایی دستگاههای اجرایی استان به و ظایف محوله خود در مقابله با پدیده گرد و غبار افزود: توجه به پدیده گرد و غبار و جلوگیری از بیان زایی را مهم دانست و گفت: اگر دیر اقدام کنیم این استان تا ۹۰ هزار هکتار ظرفیت تبدیل شدن به مناطق بیابانی را دارد.
وی اظهارکرد: در سال آینده منابع مورد نیاز برای به روز رسانی ایستگاههای آلودگی هوا تامین خواهد شد.
سید اسدالله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد کارگروه مدیریت گرد و غبار را درسطح ملی دانست و گفت: با هدف آشنایی ارگانها و دستگاههای اجرایی با وظایف محوله خود در مقابله با پدیدیه گرده و غبار، این گارگروه در سطح ملی تشکیل شده و ضرورت داشت، به منظور هماهنگی و اقدامات عملی بهتر و همسو در سطح استانی نیز انجام گیرد.
وی اظهارکرد: خوشبختانه در استان ما کانون گرد و غبار وجود ندارد و بیشتر منشاء خارجی است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، هاشمی با اشاره به اینکه در شهرستان گچساران بیش از ۴۰ هزار هکتار منطقه بیابانی داریم افزود: بی توجهی به این وضعیت، بیابانی شدن مناطق بیشتری را در پی خواهد داشت که این خود تهدیدی جدی برای ایجاد کانون گرد و غبار در استان به شمار می رود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سطح استان ۲ ایستگاه سنجش آلودگی هوا داریم که نیاز است در به روز رسانی و افزایش تعداد توجه ویژه شود.
انتهای پیام