به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، استاندارد ISO ۲۲۰۰۰، شامل مجموعهای از دستورالعملها و مقرراتی است که شرکتها با رعایت آنها میتوانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود پیادهسازی و اجرا کنند.
زنجیره مواد غذایی شامل شرکتهایی است که به هر نحوی در موضوع خوراک فعالیت میکنند، ازجمله شرکتهای کشاورزی، حمل و نقل مواد غذایی، تولید مواد غذایی، بسته بندی مرتبط با مواد غذایی، رستورانها و هر شرکت دیگری که در زمینه مواد غذایی کار میکند.
این کارگاه آموزشی یک روزه بوده و جهت ارائه آخرین الزامات استانداردهای بینالمللی ایمنی مواد غذایی، روز پنجشنبه هشتم اسفند، در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، ساختمان معاونت دانشجویی تالار دانشجو برگزار میشود.
علاقمندان جهت ثبتنام یا کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آی دی food_science_teh @ مراجعه کنند.
انتهای پیام