متین بالسینی شناگر ملی ایران بعد از رکوردشکنی در ماده پروانه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در مسابقات امارات توانستم با رکورد دو دقیقه و دو ثانیه و دو صدم ثانیه بعد از ۱۱ سال رکورد ملی را جابه جا کنم. من و مربیام امسال برنامههای زیادی چیده بودیم که رکورد ورودی B المپیک را بگیرم. هر چند هنوز به این هدف نرسیدم ولی با این رکوردشکنی یک پله به رکورد ورودی المپیک که ۱:۵۹.۹۷ است نزدیک تر شدم. اکنون تنها ۲ ثانیه و ۵ صدم ثانیه با آن فاصله دارم که امیدوارم به آن برسم.
وی در ادامه گفت: در مسابقات جوانان جهان مجارستان ۲۰۱۹ و همچنین در مسابقات رده سنی آسیا هند نیز ۲۰۰ متر پروانه را با دو دقیقه و سه ثانیه و چهل و نه صدم ثانیه و دو دقیقه و سه ثانیه و چهل و پنج صدم ثانیه و تقریبا با بیست و خورده ای صدم ثانیه نتوانسته بودم رکوردشکنی کنم. در دور دوم لیگ نیز ۲:۳:۲۸ شنا کردم و فقط و فقط ۶ صدم ثانیه با رکورد ملی فاصله داشتم تا اینکه در مسابقات امارات توانستم این رکورد ملی را بزنم و به هدف خودم یعنی ورودی المپیک یک قدم نزدیک تر شوم.
شناگر تیم ملی در پاسخ به این سوال که حضورش در مسابقات امارات با هزینه شخصی بوده یا خیر گفت: عمده تمرینات من در ایران است و از راه دور از مربیام کاوه بیک اوغلی برنامه میگیرم. اما چون مربی شخصیام در امارات است، اکنون با او در تیم ایپکس تمرین می کنم. دو هفته ای است که به امارات آمدم و قرار است یک ماه بمانم و تمرین کنم. بعد برای دور آخر لیگ به ایران برمیگردم. در امارات در خانه مربی ام سکونت دارم و هزینه زیادی برای این تمرینات نمیکنم.
وی در خصوص اهدافش در المپیک گفت: هر ورزشکاری آرزو دارد یک بار به المپیک برود و آرزوی من هم همین است. اما دوست ندارم که رفتنم به المپیک با وایلد کارت باشد و در المپیک نتوانم عملکرد خوبی داشته باشم. هدف من رسیدن به المپیک با ثبت وردی المپیک است. قول نمیدهم ولی صد در صد از خودم مطمئن هستم که می توانم سهمیه المپیک بگیرم.
بالسینی در پاسخ به این سوال که چه مشکلاتی در تیم ملی وجود دارد اظهار کرد: مشکل که زیاد است و به اندازه ای که باید از ما حمایت نمی شود. از لحاظ امکاناتی نمی گویم همه چیز خوب است. در حدی است که بتوان با آن ورودی المپیک گرفت ولی در استخرها مشکل مدیریتی داریم. دمای استاندارد برای شنا ۲۸ درجه است متاسفانه در ورزشگاه آزادی به دلیل مشکلات سخت افزاری و فرسودگی تجهیزات نمی توانند دمای آب را مدیریت کنند تا بتوان در شرایط استاندارد تمرین کرد. گرما کردن آب گرانتر تمام می شود تا خنکی ولی نمی دانم چرا آب را گرم می کنند.
وی در ادامه در مورد مشکلات تیم ملی گفت: در استخر آزادی به عنوان تنها پایگاه ملی شنا کشور که ما تمرین می کنیم افرادی کنار ما شنا می کنند که در تیم ملی نیستند و رکوردهای خیلی بدی دارند، اما اجازه دارند با ما تمرین کنند. ما از همان امکاناتی استفاده می کنیم که آن ها استفاده می کنند. یعنی شناگر ملی و غیر ملی در کنار هم شنا می کنند که این درست نیست. شرایط شناگر آماتوری که قرار است برای کم کردن وزنش شنا کند با کسی که برای ورودی المپیک تمرین می کند متفاوت است و نباید کنار هم تمرین کنند. بعضا حتی آنها تکی تمرین می کنند ولی من باید در دو لاینه تمرین کنم یا در دستگاه بدنسازی صبر کنم تا تمرینشان تمام شود. من که ۲۰۰ متر پروانه را ۲ دقیقه شنا می کنم با کسی که شنا کرال را سه دقیقه شنا می کند با هم شنا می کنیم. این درست نیست و روی تمرینات من تاثیر می گذارد.
وی افزود: مشکلاتی که بیشتر نرم افزاری است تا سخت افزاری. بیشتر مشکلات مدیریتی است وگرنه مشکلات خاصی وجود ندارد. از نظر امکاناتی مسلما دوبی بهتر است اکنون اینجا پنج استخر شنا هست اما در ایران فقط یک استخر ۵۰ متر داریم. ما به همین یک استخر هم راضی هستیم ولی هم نمی توانند مدیریت کنند و دمای آب را تنظیم کنند. نمی دانید چقدر دردناک است زمانی که ۷ تا ۸ کیلومتر شنا را در دمای ۳۱ درجه شنا کنی.
بالیسنی در پاسخ به این سوال که آیا اکنون در تیم ملی شنا می کند یا خیر گفت: اکنون که اردوی تیم ملی نیست که من بخواهم تمرین کنم. مسابقات بعدی من هم دور سوم لیگ است که اسفندماه انجام می شود.
انتهای پیام