حجت الاسلام یداله وحدانی نیا، امروز یکشنبه ۲۰ بهمن، در ششمین جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی استان، اظهار کرد: باتوجه به مصوبه شورای عالی امنیت ملی و تایید رهبری، دستورالعمل اجرایی مدیریت و کنترل فضای مجازی در انتخابات در دوازدهم بهمنماه به دادستانهای خراسان جنوبی ابلاغ شد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ضریب نفوذ و بهرهگیری از فضای مجازی و جایگاهی که در بین مردم دارد، افزود: در زمان انتخابات، تارنماها و سایتهایی غیرمجاز ایجاد میشوند که باید برخورد شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی با اشاره به تکالیف دستگاهها، افزود: پایش و نظارت و جلوگیری از سوء استفاده از حقوق نامزدها و طرفداران از برنامههاست.
وحدانی نیا با تاکید بر جلوگیری از دامن زدن به اختلافات مذهبی و انتشار اطلاعات کذب در این فضا، ادامه داد: اخیرا در فضای مجازی پیامهایی به افراد فرستاده میشود که اگر تعدادی را به یک گروه تبلیغکننده عضو کنند، مبلغی به حساب آنان واریز میشود که بررسیها نشان داده هیچ تراکنشی انجام نشده است.
وی با بیان اینکه در این مورد دادستان مرکز استان ورود پیدا کرده است، افزود: سیاست دستگاه قضایی این است که در این ایام فضا ملتهب نشود و در این مورد مصداقا افراد خاصی دعوت شدهاند و هشدارهای لارم داده شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی با اشاره به بررسی جرائم در شعب ویژه، تصریح کرد: مسئولان ستاد باید از ایراد سخنرانیها و تبلیغات زودهنگام نامزدها جلوگیری کنند که بعضا از طریق تماسها گزارش داده میشود.
علیرضا آیینه دار، مدیرکل صدا و سیما خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: نتایج نظرسنجیهایی که در سطح استان انجام میشود، نشان از حضور گسترده مردم در انتخابات دارد.
وی افزود: بررسیها نشان داده که مردم از صدا و سیما و شبکههای اجتماعی و سایتهای خبری موارد مربوط به انتخایات را پیگیری میکنند.
مدیرکل صدا و سیما خراسان جنوبی یادآور شد: براساس نتایج، دریافت اطلاعات توسط مردم از پیام رسانهای داخلی بیشتر از پیامرسانهای خارجی است که این امر بسیار ارزشمند است.
آیینه دار از فعالیت رسانههای استان برای کمک به مردم در راستای انتخاب آگاهانه و احترام به سلیقههای مختلف خبر داد و خاطرنشان کرد: میزان رضایت مردم از برنامههای انتخاباتی رسانه به نسبت مطلوب است.
انتهای پیام