معاون رئیس جمهور خبر داد

اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با مشاغل نوین خانگی در گیلان

معاون رئیس جمهور گفت: با همکاری وزارت کشور و جهاددانشگاهی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در حال اجراست که این طرح امروز در گیلان آغاز به کار کرد.

معصومه ابتکار امشب(چهاردهم بهمن ماه) در نشست با بانوان فعال اجتماعی و اقتصادی استان گیلان که در اداره کل بهزیستی استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم استمرار تلاش برای تحقق آرمان های انقلاب و نظام، اظهار کرد: باید ادامه دهنده راه شهدا در عرصه های سیاست و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی باشیم.

وی رفع مشکلات کشور را در گرو مشارکت و وحدت و همدلی دانست و افزود: مهمترین اقدام معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در گیلان تصویب نهایی سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با بیان اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در چارچوب شاخص های عدالت جنسیتی تعریف شده است، تصریح کرد: این سند به صورت استانی تعریف می شود و سرمایه ها و ظرفیت ها و ضرورت ها و اولویت های خاص گیلان با محوریت فرهنگ بومی و محلی در تدوین آن دیده شده است و دستگاه ها تکالیف خود را برای تحقق عدالت جنسیتی دریافتند.

ابتکار ایجاد و توزیع عادلانه فضاهای ورزشی ویژه بانوان را یکی از مولفه های عدالت جنسیتی دانست و عنوان کرد: توجه به موضوع اشتغال زنان در کنار برقراری تعادل بین کار و زندگی خانوادگی مورد توجه قرار دارد. همچنین اشتغال و کارآفرینی زنان روستایی و شهری با همکاری دستگاه ها تسهیل می شود.

وی با بیان اینکه طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان از سال ۹۶ در گیلان اجرا می شود، خاطرنشان کرد: با همکاری وزارت کشور و جهاددانشگاهی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در حال اجراست که این طرح امروز در گیلان آغاز به کار کرد و حدود ۳۰۰ زن سرپررست خانوار تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

معاون رئیس جمهور سازمان های مردم نهاد و تشکل های اقتصادی و کارآفرینی را به مثابه سرمایه اجتماعی دانست و گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده بدون مشارکت مردم قابل تحقق نیست. استان گیلان ۱۵ تشکل کارآفرینی دارد که باید توان افزایی اجتماعی داشته باشند و انگیزه های مردمی را در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد و فقر و بیکاری افزایش دهند.

ابتکار با بیان اینکه بیکاری و فقر آسیب پذیری خانواده ها را بالا می برد، عنوان کرد: ۱۲۰۰ سازمان مردم نهاد فعال در سطح کشور داریم که آمادگی فعالیت در حوزه های محیط زیست، زنان، کارآفرینی و... هستند. عشق بیکران مردم ایران به کارهای خیر و معنوی و داوطلبانه سرمایه عظیم اجتماعی ماست و باید از این ظرفیت برای جلب مشارکت مردم و بسیج عمومی و جهت ایجاد فضای تضارب آرا استفاده کنیم.

وی ارتقای تاب آوری اجتماعی را یکی از پروژه های مهم ملی دانست و یادآور شد: طرح گفت وگوی ملی خانواده نیز با محوریت تحکیم بنیان خانواده دنبال می شود و خانواده ها مهارت های ارتباطی جهت گفت وگوی موثر و توان افزایی را کسب می کنند.

معاون رئیس جمهور سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی در چهل ویکمین سالگرد پیروزی را رو به رشد دانست و افزود: متاسفانه تحریم های غیر قانونی و ظالمانه آمریکا اقتصاد ایران را با چالش مواجه کرده است، اما مردم ایران همواره نشان دادند با کار و تولید و تلاش و ایستادگی آینده روشن را برای کشور رقم خواهند زد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۲:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98111410378
  • خبرنگار : 50040