چه غذاهایی برای پیشگیری از کرونا ویروس توصیه می‎‎شود؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به تاثیر رژیم غذایی در افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس کرونای جدید، پرهیز از غذاهای دیر هضم و سنگین را ضروری خواند و مصرف غذاهای سبک و دارای ویتامین ث را توصیه کرد.

«سیدکاظم کاظمینی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این که بیماری کرونا ویروس درمانی ندارد، اظهار کرد: ناشناخته بودن درمان این بیماری یکی از دلایل ترسناک جلوه دادن آن است چرا که این بیماری و رفتارهای آن را نمی‌شناسیم اما باید در شرایط فعلی با پیشگیری، از انتقال آن جلوگیری کنیم.

وی در رابطه با علائم افراد مبتلا به کرونا ویروس جدید نیز تصریح کرد: سرفه‌های خشک و مشکلات تنفسی از علائم اصلی این بیماری است اما در این میان ممکن است بسیاری از افراد با وجود ابتلا به این بیماری، دچار مشکلات جدی و مراجعه به بیمارستان هم نشود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که اکثر افرادی که براثر این بیماری بیمارستانی شده‌اند سنین بالای 40 سال دارند، افزود: البته افرادی که دارای بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان هستند نیز در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

وی مرگ و میرهای ناشی از این بیماری را مربوطه به افراد دارای عفونت‌های ریوی و مجاری تنفسی اعلام کرد و گفت: این ویروس که از حیوانات به انسان منتقل شده، یکی از علل خطرناک و جدی بودن آن انتقال از فردی به فرد دیگر است.

کاظمینی با تاکید بر تاثیر رژیم غذایی بر افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس کرونای جدید، گفت: افراد در این دوره، از مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم مانند ماکارونی و آش‌های غلیظ خودداری کنند.

این متخصص طب ایرانی در پایان مصرف غذاهای لطیف و دارای هضم راحت مانند میوه‌ها و سبزیجات را ضروری خواند و استفاده از غذاهای دارای ویتامین «ث» را به مردم توصیه کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98111207638
  • خبرنگار :