مشارکت بیش از ۱۴۰ شرکت دانش‌بنیان برای توسعه فناوری‌های حوزه آب

در حال حاضر بیش از ۱۴۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه آب مشغول فعالیت هستند تا به کمک آن‌ها توسعه فناوری‌ها در این حوزه با شتاب بیش‌تری انجام شود.

به گزارش ایسنا، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، مراکز رشد، شتابدهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری بخشی از بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور هستند. نوآوری‌­ها و محصولات فناورانه‌ای که از این زیست بوم خارج می‌شود، هر کدام یکی از نیازهای کشور را رفع می‌کند. اما در این میان شرکت‌های دانش‌بنیان با تلاش بی وقفه جوانان خلاق و مستعد، در تلاش هستند تا در این زیست بوم خلاقیت و نوآوری، حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشند.

آب و فناوری‌های مرتبط با آن، یکی از حوزه‌هایی است که ورود این شرکت‌ها می‌تواند مشکلات را با سرعت بیشتری رفع کند. در حال حاضر بیش از ۱۴۰ شرکت دانش‌بنیان در این حوزه مشغول فعالیت هستند تا به کمک آنها توسعه فناوری‌ها در این حوزه با شتاب بیشتری انجام شود.

بسته‌های آب شیرین‌کن با فناوری نوین در مناطق محروم و روستایی در استان‌های بوشهر و خوزستان، طراحی و ساخت قفس برای پرورش ماهی در دریا، توسعه فناوری‌های از راه دور آر اس، جی آی اس و اینترنت اشیاء در صنعت بیمه محصولات کشاورزی، توسعه و تولید غشای سرامیکی به عنوان پیش تصفیه در واحدهای آب شیرین کن کشور، توسعه و تولید انبوه غشاء برای سیستم‌های اسمز معکوس، توسعه فناوری‌­ها برای ساماندهی خشکه رودها برای استحصال سیلاب­ها، حفظ خاک و تولید محصولات زراعی، باغی و شیلاتی، تولید پمپ­‌ها و مخازن تحت فشار برای سیستم‌­های آب­‌شیرین­‌کن، توسعه تولید کاکتوس در مناطق خشک، بیابانی و خاک‌­های کم بازده برای تولید علوفه و فرآورده­‌های جنبی، ساخت دستگاه‌­ها و تجهیزات مطالعات زمین­‌شناسی، ساخت گلخانه دریایی با هدف استفاده از انرژی خورشیدی در تولید آب شیرین و توسعه کشت تنها بخش کوچکی از فناوری‌هایی است که با همت این شرکت‌های فناور در کشور بومی می‌شود. این شرکت‌ها با اقدامات خود، ارتقای سطح کیفی و رفاهی زندگی را به مناطق شهری و روستایی کشور هدیه می‌دهند.

بر اساس اعلام معاونت علمی، ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برای شتاب این مسیر با اقدامات حمایتی درصدد شتاب فعالیت‌ها است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98102520096
  • خبرنگار :