مجتبی زینیوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: درصد پوشش دانشآموزان مدارس غیردولتی در سطح کشور ۱۱.۸۲ درصد است که این عدد به غیر از جمعیت یک میلیونی نوآموزان پیشدبستانی است که در ۳۰ هزار مرکز پیشدبستانی و ۱۶ هزار و ۷۰۰ مدرسه غیردولتی تحصیل میکنند.
این مسئول در رابطه با الگوی شهریه، ادامه داد: الگوی شهریه بر اساس قانون تاسیس مدارس غیردولتی و ماده ۱۵ قانون، بر اساس ۷ سرفصل الگوی شهریه تدوین شود و در حال حاضر هزینه مدارس غیردولتی متناسب با برنامههای ارائه شده در مدارس و متناسب با ملاک و معیاری که در الگوی تعیین شهریه به عنوان هزینه تمامشده، در نظر گرفته شده، تنظیم میشود.
وی افزود: ۱۳ آیتم در بحث هزینه تمامشده متناسب با برنامههای آموزشی، پرورشی و فوقبرنامه در نظر گرفته شده است و حداقل و حداکثر این شهریه متناسب با ملاک و معیار استاندارد استانها تغییر میکند چون یکی از ملاکهای تاثیرگذار در بحث شهریه فضاهای آموزشی است که ۲۷ تا ۳۰ درصد شهریه را شامل میشود.
زینیوند با اشاره به فعالیت مدارس به صورت هیئتامنایی، تصریح کرد: فعالیت مدارس با عنوان هیئتامنایی در ماههای قبل با نامهای از جانب دیوان عالی عدالت اداری با مشکل مواجه شد که با آییننامه هیئتدولت این مشکل برطرف شد و در حال حاضر محدودیتی برای ادامه فعالیت مدارس به صورت هیئتامنایی وجود ندارد.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده با اشاره به استیجاری بودن فضای آموزشی مدارس غیردولتی، یادآور شد: در سطح کشور بیش از ۷۵ درصد مدارس غیردولتی در فضای استیجاری فعالیت میکنند، ولی باید توجه کرد فضاهای آموزشی استانداردهایی که توسط سازمان نوسازی مدارس تدوین شده را رعایت کنند و مدارس موجود باید در ۳ سال استانداردهای لازم را بهدست آورند.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مدارس جدیدالتاسیس نیز باید در ابتدا استانداردهای لازم را کسب کنند تا بتوانند فعالیت خود را آغاز کرده و از نظر سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده همه مدارس غیردولتی استاندارد فضاهای آموزشی را دارند چون سازمان نوسازی آن را تایید کرده است.
انتهای پیام