دکتر"سورنا ستاری" شامگاه سه شنبه دهم دیماه در جلسه کارگروه علم و فناوری استان کرمان اظهار کرد: احداث کارخانه نوآوری در کرمان را حتما پیگیری می کنم و باید بحث اول استان باشد تا بتوانیم مکان را نهایی کنیم زیرا بخش خصوصی سرمایه گذاری می کند و خیلی مهم است.
وی با بیان اینکه ماهیت پول دولت با بخش خصوصی خیلی متفاوت است اظهار کرد: پول دولت برای درست کردن زیرساختها بوده در این در حالی است که بخش خصوصی می تواند شرکت های خوب و شتابدهنده های خوب در بیاورد.
ستاری با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان یکی از بحث های جدی است و در سال جاری عدد قابل توجهی به آن تزریق کرده ایم، گفت: آفت هایی که در زمینه شرکت های دانش بنیان عنوان شد موضوع جدی که باید با نهایت دقت پیگیری شود.
پارک های علم و فناوری بستری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به اینکه پارک های علم و فناوری بستری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی هستند، بیان کرد: توسعه با پول دولت، هنر نیست کما اینکه کشورهایی که با پول نفت سوار بنز می شوند، بنزسوار هستند اما صاحب تکنولوژی نیستند و حتی نمی توانند آن را تعمیر کنند و این تفاوت ها جدی است.
وی اظهار کرد: آماده همکاری در پژوهش سراها در استان کرمان هستیم و پلت فرم های کاملی اجرا شده و تلاش کردیم اکوسیستمی ایجاد شود که شرکت ها از این پلت فرم ها استفاده کنند.
ستاری با اشاره به اینکه تحریم، برخی تصمیمات متفاوت و ... شرکت ها را اذیت می کند اما بستری ایجاد شده که شرکت ها می توانند رشد کنند، افزود: همه در جبهه مبارزه با اقتصاد نفتی هستیم و باید مبارزه کنیم بر فرهنگ غلط اقتصاد نفتی و بروکراسی حاکم بر سیستم اداری فائق بیاییم.
مسائل قابل حل است به شرط اینکه همه یکصدا باشیم
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: مسائل قابل حل است به شرط اینکه همه یکصدا باشیم و در این راستا باید با قوانین و بروکراسی ایجاد شده در این سال ها مبارزه کرد زیرا به واسطه پول نفت همه کشورهایی که پول از منابع زیرزمینی در می آورند، دولت های چاق دارند و قوانین متناقض در آنها زیاد است و باید مبارزه کرد و اکوسیستم جدید در این سیستم حاکم کنیم تا دانش بنیانها یک نمونه ای برای فضای کسب و کار در کشور در حوزه های مختلف بشوند.
وی با اشاره به سفر امروز خود به شهرستان رفسنجان بیان کرد: انتظار نداشتم در رفسنجان چنین شرکت های دانش بنیانی خوبی را ببینم به ویژه در حوزه کشاورزی که خیلی از آنها می توانند مشکلات تحریم ما را حل کنند.
مدیران از کشوی تسهیل قوانین استفاده کنند
ستاری با بیان اینکه مدیران استان باید کمک کنند، گفت: زیر میزهای ما دو کشو قرار دارد که یکی از آنها پر از قوانینی است که کار را تعطیل می کند و یک کشو قوانینی است که تسهیل می کند و کار مردم را راه می اندازد و اکنون زمان استفاده از کشویی است که کار را تسهیل می کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با تاکید بر اینکه می توانیم براساس برداشت خودمان از قوانین کار کنیم افزود: باید به کارآفرین اهمیت بدهیم. کسی که پنج نفر را مشغول به کار کرده باید او را روی سر بگذاریم. امروز دیگر زمان اذیت کردن نیست و اگر تسهیل نکنیم، نتیجه آن خروج بچه هایمان از استان و کشور است و دیگر آنها اینجا نمی مانند تا برای استان و کشورمان خلق ثروت بکنند.
وی با اشاره به اینکه ارزش کارآفرین از هر چیزی مهم تر است، تصریح کرد: وظیفه ما حل کردن موضوعات است.
انتهای پیام