نیکفر یکشنبه ۸ دیماه در مراسم تجلیل از پیشکسوتان نهضت سوادآموزی شهرستان جهرم افزود: دورههای نهضت سوادآموزی به سه دورهی سواد، تحکیم و انتقال تقسیم میشود که میزان سواد فرد در هر دوره به ترتیب معادل اول ابتدایی، سوم ابتدایی و پنجم ابتدایی است.
رئیس آموزش و پرورش جهرم گفت: براساس آمار تا انتهای آذرماه امسال ۳۴۵ نفر در دوره سوادآموزی، ۵۱ نفر در دوره انتقال و ۴۰ نفر در دوره تحکیم در شهرستان جهرم مشغول به تحصیل بودند.
او با اشاره به اینکه ۷۴ نفر از اتباع خارجی نیز در دورههای سوادآموزی مشغول تحصیل هستند، گفت: سال گذشته ۱۹۳نفر در دوره سوادآموزی، ۹۰نفر در دوره تحکیم و ۶۸نفر در دوره انتقال تحصیل کرده و آزمون پایان دوره را با قبولی طی کردند.
این مقام مسئول با بیان اینکه طبق سرشماری انجامشده در سال ۹۵ تعداد کل بیسوادان شهرستانهای جهرم و خفر، ۸ هزار نفر بود، گفت: از سال ۹۵ تا کنون حدود ۶۰۰ نفر از این افراد باسواد شدهاند و البته بخشی از افراد بیسواد هم به دلیل معلولیت آموزش ناپذیر هستند.
نیکفر با بیان اینکه در سال ۱۳۵۰، درصد باسوادان استان فارس کمتر از نصف جمعیت این استان بود، گفت: در مکتب اسلام شایسته نیست مسلمانان از حداقل سواد یعنی سواد خواندن و نوشتن برخوردار نباشد.
او یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی را تشکیل نهضت سوادآموزی دانست و افزود: سال ۱۳۵۵ درصد باسوادی در فارس در رده سنی ۶ سال به بالا ۴۹.۵ درصد بود، حال آنکه این آمار در سال ۱۳۹۵ به ۸۸.۸ درصد رسید که دستآورد مهمی محسوب میشود.
نیکفر با بیان اینکه برای رفع موانع بیسوادی خدماتی به سوادآموزان ارائه میشود، لزوم همکاری تمام سازمانها برای انجام هرچه بهتر مأموریتهای نهضت سوادآموزی را یادآور شد.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از برخی فعالان حوزه سوادآموزی شهرستان جهرم قدردانی و تجلیل شد.
انتهای پیام