سجاد راستی، مدیر این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، محصول این شرکت را "محصولات آموزشی در حوزه هوا-فضا" عنوان کرد و توضیح داد: کارگزار ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش هستیم و در حوزه ترویج و گسترش علم هوا فضا در مدارس و پژوهشسراهای دانشآموزی فعالیت داریم.
وی با اشاره به اینکه محصولات فوق منطبق با استانداردهای جهانی طراحی شده است، گفت: بر این اساس فروش محصولات و ارائه خدمات آموزشی را در دستور کار خود قرار دادیم. این در حالی است که در کتب درسی نیز به اهمیت علم هوا و فضا اشاره شده و دپارتمان ما نیز بر طبق آنچه در کتب علوم و کار و فناوری آمده، طراحی شده است و این بخش در نمره این دروس تأثیر داده خواهد شد.
مدیر این شرکت دانشبنیان به تفاهمنامه چهارجانبه این شرکت با آموزش و پرورش، ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی معاونت علمی و صندوق کارآفرینی امید نیز اشاره کرد و گفت: در این حوزه توانستیم برای ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کنیم و ۱۰۰۰ نفر دیگر نیز امسال به مجموعه ما اضافه خواهند شد.
راستی خاطرنشان کرد: فارغالتحصیلان رشتههای فنی-مهندسی و هوافضا که در دوره آموزشی ما شرکت کردهاند، میتوانند در انتقال دانش به دانشآموزان سهیم باشند و تیمسازی انجام دهند. خروجی فعالیتهای آنها این است که دانشآموزان بتوانند در جشنوارهها و مسابقات شرکت کنند یا به عنوان تیم ملی برای شرکت در مسابقات جهانی انتخاب شوند.
وی با بیان اینکه در صدد هستیم مجوز شتابدهنده را دریافت کنیم، افزود: دانشآموزان میتوانند به پنل کاربری خود در سامانه ما مراجعه کرده و ایدههایشان را بارگذاری کنند. این ایدهها میتواند به تولید محتوا و محصول بینجامد که ما بعد از دریافت مجوز شتابدهنده میتوانیم آنها را تجاریسازی کنیم.
مدیر این شرکت دانشبنیان با تأکید بر اینکه محصولات کوچک، دربردارنده ایدههای بزرگ هستند که به صنعت هوا-فضا و هوانوردی کمک میکنند، خاطرنشان کرد: شعار ما نیز "رونق علم هوافضا با کمک دانشآموزان" است.
راستی با اشاره به اینکه محصولات آموزشی در حوزه هوافضا قبلاً از آمریکا و انگلیس وارد ایران میشد و در حال حاضر خودمان کیتهای آموزشی را طراحی میکنیم، اظهار کرد: صنعت هوافضا حوزهای است که هم علم و هم ورزش به شمار میآید و ورزشهای هوانوردی در المپیک مسابقات دارد.
وی اضافه کرد: افرادی که استعداد آنها در حوزه هوافضا شکوفا شود، میتوانند بعداً در حرفههایی همچون خلبانی، ساخت ماهوارهها، پرواز دادن هواپیمای مدل در ورزشهای هوانوردی و ... مشغول به کار شوند.
مدیر این شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان یادآور شد: به عنوان باشگاه پرواز آزاد ایران، از سال ۹۴ مجوز دانشبنیانی را اخذ کردیم و به عضویت سازمان جهانی پرواز آزاد در آمریکا هم درآمدیم.
انتهای پیام