برای اولین بار در لرستان:

تائید صلاحیت آزمایشگاه بافت‌شناسی فرآورده‌های گوشتی

مدیرکل استاندارد لرستان گفت: برای اولین بار در استان امکان آزمون بافت‌شناسی در فرآورده‌های گوشتی فراهم شد.

مرضیه قنبریان امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تائید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافت‌شناسی فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی تصریح کرد: آزمون بافت‌شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و ...، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۶۱۰۳ انجام می‌شود.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافته‌ای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت‌های غضروفی، رگ و پی، چربی‌های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده‌ها، آزمون بافت‌شناسی کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافت‌شناسی را اجباری اعلام کرده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98092720457
  • خبرنگار : 50176