نادعلی نوری امروز دوشنبه در بازدید از مرکز پرورش شترمرغ استان افزود :در حال حاضر ۹واحد پرورش شتر مرغ گوشتی به ظرفیت ۲۷۵۰قطعه و سه واحد پرورش شتر مرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت ۷۵قطعه مولد و۱۱۰۰قطعه گوشتی دارای پروانه بهرهبرداری بوده و در امر تولید فعالیت دارند.
وی تصریح کرد از ۱۲واحد فعال پرورش شتر مرغ در استان سالیانه ۱۵۹تن گوشت شتر مرغ و ۲۳۰۰ قطعه جوجه تولید و روانه بازار مصرف استان و خارج از استان میگردد.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی گفت: همچنین در سال جاری ۹ واحد پرورش شتر مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۶۰۰ قطعه و یک واحد پرورش شتر مرغ توأم با ظرفیت ۲۵قطعه شتر مرغ مولد و۵۰۰ قطعه شتر مرغ گوشتی پروانه تأسیس گرفته و در حال احداث است و با راه اندازی این ۱۰واحد جدید، ظرفیت تولید گوشت شترمرغ استان به ۲۵۴تن و تولید جوجه به ۳۹۰۰قطعه افزایش خواهد یافت.
این مقام مسئول تاکید کرد با توجه به گسترش پرورش شتر مرغ در استان، سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کشتارگاه صنعتی، واحدهای صنعتی روغن کشی و چرم شترمرغ ضروری است.
نوری افزود به منظور توسعه و تکمیل زنجیره تولید و پرورش شترمرغ طرحی در معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی تدوین و طی سالهای ۹۷و۹۸ از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی مبلغ ۴۰میلیارد ریال اعتبار برای احداث ۳۹جایگاه پرورش شتر مرغ ۱۰تا ۱۵قطعه ای تخصیص یافته که بصورت مشارکتی در حال احداث میباشند.
انتهای پیام