حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی شامگاه شنبه ۲۳ آذر در نشست "نقش نخبگان حوزه و دانشگاه در توسعه عدالت اجتماعی" در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا اظهار کرد: در حال حاضر در ابتدای راه دستیابی به عدالت هستیم و لازمه اجرایی شدن آن این است که نخبگان کشور روش خود را اسلامی کنند.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و قسمتی از آن مبنی بر اینکه امید ما به جوانان انقلابی با روحیه انقلابی است که مدیریت کشور را در عرصه های مختلف به دست بگیرند، اضافه کرد: نقص امروز جامعه ما این است که افردای با این طرز تفکر اندک هستند.
صادقی در ادامه اصول ضروری برای برقراری عدالت را برشمرد و خاطرنشان کرد: اصل برابری، بهره مندی از حداقل معیشت، توجه به سرمایه های خدادادی، ظرفیت و توانمندی ها، تناسب میزان تلاش افراد و نحوه پاداش، تناسب نقش و امتیازات افراد در جامعه، جبران و کیفر متناسب و تعمیم از جمله اصول برقراری عدالت در جامعه هستند.
وی در ادامه یادآور شد: متأسفانه از تئوری های ارائه شده در دانشگاه ها، علم مفید برای جامعه اسلامی بیرون نیامده و این مسیر اشتباهی است که در آن قدم گذاشته ایم.
معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به پیشینه متعالی علم و نقش دانشگاه و حوزه در تمدن اسلامی و ایرانی گفت: امروز وظیفه ما این است که از این گذشته مثبت انرژی گرفته، رسالت امروز را بیابیم و به سوی آینده روشن پیش رویم.
وی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، شاخص ها را نشان داده اند، گفت: ایشان در این بیانیه علاوه بر اینکه مسیر ۴۰ ساله انقلاب را تحلیل کردند، تأکید کردند که گام بعدی را محکم تر برداریم.
صادقی نوآوری، نظریه پردازی و درنوردیدن مرزهای دانش را از جمله مواردی عنوان کرد که باید مورد توجه عالمان باشد و ادامه داد: هدف علم، تولید آن است و تا زمانی که دانشگاهیان خود را برای تولید علم صالح نمی دانند و نگاهشان جای دیگری است، ضعف تولید علم وجود خواهد داشت.
وی در پایان انواع عدالت در عرصه های مختلفی چون فلسفه، حقوق، اقتصاد و... را یادآور شد و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به دنبال نهضت اسلامی که امام(ره) به پا کردند، دو گام مهم برداشته و گام سوم تشکیل دولت اسلامی بود که از اول انقلاب اسلامی مورد توجه بوده است.
انتهای پیام