تالش شهرستان ترب گیلان

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: ترب این شهرستان ارزش غذایی بالایی دارد و از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه کشت دوم موجب ارتقای درآمد کشاورزان می شود، گفت: برخی از برنجکاران تالشی پس از برداشت برنج، اقدام به کشت دوم محصولات کشاورزی کردند تا بتوانند درآمدی مضاعف بر درآمد حاصل از فروش برنج اولیه کسب کنند.

وی افزود: بیشترین محصول برنج کشت شده ابتدا راتون و سپس ترب است. پس از ترب سبزیجات صیفی نیز به مقدار خوبی در اراضی کشاروزی تالش کشت می شود.

موسوی با اشاره به اینکه تالش از قطب های تولید ترب در گیلان است، گفت: در این شهرستان ترب هایی به رنگ سیاه، سفید و گاهی بنفش تولید می شود.

وی افزود: ترب های تالش از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و ارزش غذایی و دارویی بالایی دارند.

مدیر جهاد کشاورزی تالش با اشاره به اینکه به دلیل ارتقای آگاهی مردم از مغذی بودن این محصول رغبت مردم و مسافرین گیلان به مصرف ترب افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: ترب تالش علاوه بر بازارهای این شهرستان در بازارهای شهرستان های دیگر گیلان به خصوص شهرستان رشت فروخته می شود.

وی افزود: ترب تالش در استان های هجموار نیز فرستاده می شود و همچنین کشورهایی نظیر روسیه نیز از خرید این محصول استقبال می کند.

موسوی با بیان اینکه بالغ بر 11هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت دوم اختصاص دارد، گفت: تمایل کشاورزان تالشی برای کشت دوم به خصوص کشت و پرورش ترب افزایش یافته و خوشبختانه اشتغالزایی ها در این زمینه در شهرستان تالش رو به افزایش است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98082919008
  • خبرنگار :