به گزارش «باشگاه دانشجویان» ایسنا، اسپیرولینا یک نوع جلبک آبی و به رنگ سبز است که در آبهای شیرین و شور مناطق گرمسیری رشد میکند و متخصصان تغذیه آن را غذای فوق العادهای برای آینده میدانند. این جلبک به علت دارا بودن مواد معدنی، ویتامینها، اسیدهای آمینه و مواد آنتی اکسیدان، میتواند دارای اثرات فراوانی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش انرژی، کاهش فشار خون و حتی خواص ضد سرطانی باشد.
بر این اساس، کارگاه "بیومارکتینگ ریزجلبک اسپیرولینا" توسط انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا در روز پنجشنبه ۲۳ دی از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۷ در این دانشگاه برگزار میشود.
تبیین ضرورتهای تولید ریزجلبک اسپیرولینا، اصول طراحی فتوبیو راکتورهای چرخه تولید، آموزش کشت ساده و کاربردی، تبیین سازوکار فرآیندهای پایین دستی، معرفی محصولات عرضه شده در بازار جهانی و تجاری سازی و بیومارکتینگ از جمله سرفصلهای این کارگاه است.
سخنرانان این کارگاه دکتر علی چوپانی (پژوهشگر مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج))، دکتر مظفر محمدی (پژوهشگر مرکز تحقیقات نانوبیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج))، مهندس ابوالفضل صالحی باویلی (مدیر فنی شرکت مهندسی زیست فناوری وایا)، مهندس علیرضا پارسا (مدیر اجرایی شرکت مهندسی زیست فناوری وایا) هستند.
انتهای پیام