علی نصیبی بیان کرد: بیش از ۲۰ سازه روستایی جهت جشنواره مذکور در دو شهرستان گرگان و گنبد ایجاد خواهد شد.
وی گفت: علاوه بر معرفی معماری بومی روستاها و شیوه سنتی زندگی، بازنمایش فرهنگ ریشه دار روستاها اعم از آیین ها و موسیقی و بازی ها و غذاها، معرفی ظرفیت ها و تولیدات اقتصادی روستایی در جشنواره مذکور مدنظر ما خواهد بود.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان اظهار کرد: طی سال های اخیر توجه ویژه ای به ظرفیت های اقتصادی و فرهنگی روستاها شده که راه اندازی نزدیک به هفت هزار کارگاه اقتصادی جدید در روستاهای گلستان و برپایی ده ها جشنواره فرهنگی از جمله این اقدامات است.
نصیبی افزود: با هماهنگی به عمل آمده با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان به عنوان متولی برگزاری جشنواره مذکور و جلسات هماهنگی با بخشداری ها، دهیاری ها و شوراهای روستایی و کارکنان دهیاری ها و فعالان فرهنگی اجتماعی روستاها با همگرایی سعی خواهند کرد در جهت معرفی ظرفیتهای متنوع روستاهای گلستان در جشنواره مذکور تلاش ویژه ای داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: توجه دهیاری های گلستان به حفظ سنت های ریشه دار، تلاش در جهت ایجاد نشاط اجتماعی، جلوگیری از فراموشی آداب و رسوم مثبت، ترویج همدلی و همگرایی طی سالهای اخیر بسیار مطلوب بوده است.
نصیبی خاطرنشان کرد: به علت برگزاری جشنواره در گرگان و گنبد، ۷ شهرستان در برنامه گرگان و ۷ شهرستان در برنامه گنبد حضور خواهند داشت.
بر اساس اعلام روابط عمومی استانداری گلستان، سیزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام استان گلستان، ۲۱ لغایت ۲۴ آبان ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ به مدت ۴ روز در نمایشگاه بین المللی شهرستان گرگان و از ۲۶ لغایت ۲۹ آبان ماه به مدت ۴ روز در مجموعه ورزشی المپیک شهرستان گنبدکاووس برگزار خواهد شد.
انتهای پیام