رییس دانشگاه اعلام کرد

شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه امیرکبیر به مرز ۳۰۰ می‌رسد

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از رسیدن شرکت‌های دانش‌بنیان زیر پوشش این دانشگاه تا پایان سال تحصیلی به مرز ۳۰۰ شرکت خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیداحمد معتمدی در حاشیه امضای تفاهم‌نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بانک صنعت و معدن گفت: تقاضا برای شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار است و در صورت امکان حمایت و ارائه تسهیلات و فضای مناسب تا پایان همین سال تحصیلی تعداد آن‌ها به ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان افزایش خواهد یافت.

وی افزود: هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال هستند که تعدادی از آن‌ها در دو هفته گذشته در پنج دانشکده دانشگاه آغاز به کار کرده‌اند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با بانک صنعت و معدن گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم نیازمند همکاری با بانک‌هاست و از آنجا که بانک صنعت و معدن بر اساس شرح وظایف و متناسب با نامش در طرح‌های صنعتی و معدنی همکاری می‌کند، با دانشگاه ما در زمینه طرح‌های صنعتی و معدنی شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی همکاری خواهد کرد.

معتمدی افزود: مهمترین محور این تفاهم‌نامه با بانک صنعت و معدن، حمایت و ارائه تسهیلات کم بهره به شرکت‌های دانش‌بنیان است که در تمام جهان به منظور تولید نهایی ایده‌هایشان به یک سرمایه‌گذار خطرپذیر نیاز دارند.

وی ادامه داد: به منظور دریافت تسهیلات فاینانس (مالی) برای خرید تجهیزات مورد نیاز دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کشورهای خارجی نیاز به یک بانک عامل داخلی وجود داشت که براساس این تفاهم نامه، حمایت بانک صنعت و معدن در این زمینه را نیز خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با قدردانی از همکاری مدیرعامل بانک صنعت و معدن با دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مجموعه‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه زیرنظر بانک صنعت و معدن در آینده نزدیک فعال خواهد شد که دانشگاه با این مجموعه مشارکت خواهد کرد.

دکترحسین مهری، مدیرعامل بانک صنعت و معدن نیز در سخنانی اظهار کرد: بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک تخصصی و توسعه‌ای رسالت اجتماعی دارد و هدف آن حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوپا است و امیدواریم با حمایت‌های مالی که انجام می‌دهد، ارزش افزوده خوبی برای کشور ایجاد کند.

وی درباره میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای این تفاهم نامه گفت: این تفاهم نامه در چهار محور امضاء شده و قرار است از هر طرف دو فرد خبره برای هر کدام از بندها پیشنهادهایی اجرایی و عملیاتی ارائه کنند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ادامه داد: با توجه به اینکه طرح‌هایی که به بانک پیشنهاد می‌شود، در حوزه معدنی و صنعتی است، باید اطلاعات ما در حوزه آموزش به‌روز شود و دانشگاه صنعتی امیرکبیر دراین خصوص می‌تواند تاثیر بسزایی ایفا کند.

مهری افزود: در حوزه استارتاپ‌ها که محور این تفاهم‌نامه است، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال کمک خواهد شد تا تسهیلات لازم را به شرکت‌هایی که توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر معرفی می‌شوند، پرداخت کنیم. البته این تسهیلات ارزان قیمت است و بعد از بررسی دانشگاه تعلق می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به تنوعی که معادن کشور دارند، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری بانک صنعت و معدن می‌تواند موفق ظاهر شود. البته در موضوع تجهیز آزمایشگاه نیز مبلغی بالغ بر ۱۵۰ میلیون یورو در نظر گرفته شده که این مبلغ می‌تواند برای تجهیز آزمایشگاه‌ها در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98081911240
  • خبرنگار :