سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

تصمیمات دانشگاه باید فراجناحی و فرا قومیتی باشد

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تصمیمات گرفته‌شده در دانشگاه باید فراجناحی و فرا قومیتی و در راستای نظام و ملت باشد.

به گزارش ایسنا، فرزین رضایی امروز(یک آبان) در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: واقعیت این است دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشکلات عدیده‌ای دارد و هم‌اکنون بیش از هر زمان دیگری نیاز به همدلی و همکاری داریم.

وی در ادامه افزود: تصمیمات گرفته‌شده در دانشگاه باید فراجناحی و فرا قومیتی و در راستای مسائل ملت و نظام باشد و همچنین خدمت و وجدان کاری، مسئولیت‌پذیری و سلامت اداری در اولویت خدمت قرار بگیرد.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند افراد انقلابی کسانی هستند که صادقانه، خلاصانه و با تمام توان به مردم خدمت ارائه دهند و این مطلب باید سرلوحه و شعار ما قرار بگیرد.

رضایی عنوان کرد: اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شامل پزشکان، پرستاران و پرنسل های خدوم هستند که در مهم‌ترین جبهه نظام یعنی حفظ سلامت مردم قرار دارند.

وی دانشجویان را آینده‌سازان کشور دانست و ذکر کرد: حضور ما به دلیل وجود دانشجویان است  و نحوه زیست و برخورد امید و ناامیدی بر آن‌ها تاثیر می گذارد ، لذا باید دانشجویان موردتوجه قرار بگیرند.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان، افزود: مشکلات اقتصادی، کسری بودجه و بحران‌های مالی در دانشگاه وجود دارد اما هرگز حقیقت قاتل امید نیست.

در ادامه، وحید یوسفی نژاد، سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان، اظهار کرد: افتخار می‌کنم که بعد از چهل سال یک مسئول اهل سنت به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان انتخاب شد.

وی افزود: به اعتماد نظام افتخار می‌کنم و سکان دانشگاه را تحویل سرپرست جدید تحویل می‌دهد.

سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تصریح کرد: بنده دانشگاه خوبی را تحویل نگرفتم و امسال با توجه به وضعیت کشور متأسفانه از لحاظ اقتصادی شرایط نامناسب بود.

یوسفی نژاد عنوان کرد: در دوران پنج ماه خدمتم هر آنچه را که توانستم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و ارتقاء سلامت مردم استان چه به‌صورت کوتاه‌مدت و چه ایده‌های آینده‌گرایی در ذهن، تلاش کردم شرایط خوبی را پیش ببرم.

وی بیان کرد: بیمارستان استان کردستان بخش ید درمانی ندارد که متأسفانه بیماران به بیمارستان‌های تهران برای درمان مراجعه می‌کنند درحالی‌که انجام این مرکز کار پیچیده‌ای نیست.

سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به سطح سواد پایین مردم استان اشاره کرد و ذکر کرد: تا سطح سواد سلامت مردم استان ارتقاء داده نشود در حوزه درمان دچار خسران و ضرر هستیم.

یوسفی نژاد بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی از این‌همه تغییر و تحولات در رنج و عذاب است و آسیب بسیاری می‌بیند.

 وی افزود: در کشورهای دیگر انتخاب‌های رسمی دانشگاه انتصابی نیست و بر اساس آن چیزی است که در دانشگاه بیرون می‌آید.

سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ادامه داد: اکنون‌که فردی برای سرپرست دانشگاه انتخاب‌شده باید به او کمک شود که بتواند در آینده دانشگاه نقش مؤثری داشته باشد.

یوسفی نژاد خاطرنشان کرد: اجازه بدهید دانشگاه خود تصمیم بگیرد چراکه استاد و مسئولان دانشگاه افراد باسواد و متفکر در جامعه هستند.

وی درخواست کرد: به دانشگاه علوم پزشکی کردستان فضا بدهید که به سمت‌وسوی آرامش و اطمینان پیش برود و بتواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۲۰:۱۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98080100827
  • خبرنگار :