به گزارش ایسنا، با گسترش روزافزون بازار موبایل و فناوریهای مرتبط با آن، استفاده از نرمافزارهای موبایلی نیز افزایش یافته است و در همین فضا نیز افراد سودجو اقدام به ساخت یکسری نرم افزار جعلی و نامعتبر کردهاند تا به وسیله آن از اطلاعات کاربران سواستفاده کنند.
در همین راستا نیز افراد با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی و به خصوص در شبکههای اجتماعی اقدام به تبلیغ و ارائه اپلیکیشنهای متنوع با کاربردهایی جذاب و مختلف کرده و سعی دارند اعتماد کاربران را در فضای مجازی جلب کنند، این درحالی است که با دانلود و نصب این اپلیکیشنها اطلاعات ذخیره شده بر روی گوشی تلفن همراه یا سیستمها کاربران به سرقت میرود و ممکن است اطلاعاتی نظیر عکس و فیلم های شخصی و حتی اطلاعات بانکی ذخیره شده کاربران مورد استفاده مجرمان قرار بگیرد. حتی برخی از این نرمافزارها با ایجاد یکسری دسترسیهای مخفی اقدام به برداشت از حساب شهروندان نیز میکنند.
در همین راستا نیز پلیس فتا هشدار داده که کاربران باید برای نصب هرگونه اپلیکیشن روی گوشی تلفن همراه هوشمند، لپتاپ، تبلت، رایانههای خانگی و ... حتما توجه داشته باشند که برنامهی مورد نظر خود را از سایتهای معتبر و تایید شده، تهیه کنند و به هیچ عنوان نیز به لینکها و فایلهای بینام و نشانی که تحت عنوان نرمافزارهای کاربردی در شبکههای اجتماعی برایشان ارسال میشود، توجه نکنند.
انتهای پیام