به گزارش ایسنا، احمد خلیلفاوی در بدو ورود به ایران با اشاره به اینکه روابط بین ایران و سوریه روابط طولانی مدت و استراتژیکی است، اظهار کرد: در این مدت ارتباط میان وزارت بهداشت دو کشور نیز وجود دارد.
وی افزود: از طریق کانالهای دیپلماتیک و رسانه ها دستاوردهای ایران را در حوزه سلامت دنبال می کنیم و از پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت شگفتزده و خوشحال هستیم. این نشان می دهد که وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران برنامه ها و راهبرد های زیادی را در حوزه سلامت در نظر گرفته است تا بتواند به این مرحله برسد.
معاون وزیر بهداشت سوریه با تاکید بر زمینه روابط و همکاری بیشتر وزارت بهداشت دو کشور، عنوان کرد: ما میتوانیم برنامههای وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران را در سوریه پیاده کنیم.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی با اشاره به خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف سوریه تصریح کرد: در طول بحران سوریه طی هشت سال جنگ با تروریستها، علیرغم وجود برخی مشکلات از طرف گروههای مسلح که مانع ارسال تجهیزات پزشکی به مناطق درگیر میشوند، خدمات بهداشتی درمانی بدون توقف در این مناطق دنبال میشود و تمام مردم چه در مناطق امن و چه در مناطق درگیر همواره این خدمات را دریافت کردهاند. همچنین واکسنهای مورد نیاز مردم از طریق هلال احمر به مناطق درگیر ارسال میشود.
احمد خلیلفاوی افزود: در هر اجلاس بینالمللی موضوعاتی مطرح می شود و حتماً نتایج مثبت خواهد داشت که به توان دولتها برای کمک در این حوزه بستگی دارد. ما در این اجلاس به ریاست سازمان بهداشت جهانی اتکا داریم تا به دولت سوریه در رفع تحریم ها و موانع ورود تجهیزات پزشکی و دارو که نیاز مردم سوریه است، کمک کند.
انتهای پیام