به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، سیاستمداران و سربازانی از این منطقه تحت کنترل کردها میگویند به کمک غرب برای مدیریت زندانیان نیاز دارند که این شامل یک دادگاه جرایم جنگی معتبر میشود. آنها معتقدند در غیر اینصورت داعش دوباره جان میگیرد.
در همین حال سیاستمداران محلی اذعان دارند کنترل کمپهای آوارگان از دستشان خارج شده است. عبدالکریم عمر، رئیس مشترک دفتر روابط خارجه در اداره خودمختار کردها تاکید کرد: ما خواستار تشکیل یک دادگاه بینالمللی در شمال شرق سوریه برای محاکمه شبهنظامیان موجود در منطقه خودمان هستیم. این افراد، این مجرمان داعش، مرتکب جرایمی در منطقه ما و علیه جوامع ما شدند. شواهد، مستندات و شاهدانی علیه آنها وجود دارد و ما میتوانیم آنها را تحت پیگرد قرار دهیم.
این مقام افزود: ما با میراث پسا جنگ دست و پنجه نرم میکنیم. این منطقه تنها پنج درصد از منابع مورد نیاز از جوامع بینالمللی را دریافت کرده است. مقامها مرتبا این زندانیان و کمپها را به عنوان "بمب ساعتی" توصیف میکنند.
براساس آمارهای این مقام، ۶۰۰۰ شبهنظامی شامل ۱۰۰۰ خارجی در کمپها هستند اما برخی شمار واقعی شبهنظامیان محبوس را دو برابر این عدد میدانند. کمپهای آوارگان بیش از ۱۰۰ هزار تن را در خود جای دادهاند که اکثر آنها زنان و کودکان هستند و بزرگترین آن کمپ الهول با بیش از ۷۰ هزار تن است.
انتهای پیام