سرهنگ علیرضا رودباری در گفتوگو با ایسنا، در واکنش به اظهارنظرهای سران برخی کشورها بعد از اتفاقات آرامکو و بعضا تهدید ایران گفت: ما از بعد نظامی توانایی مقابله با دشمن و ایستادگی را داریم. ما 8 سال تجربه دفاع مقدس را داریم که این جنگ در یک قرن گذشته از نظر زمانی منحصر به فرد بود.
وی با بیان این که در جنگ تجهیزات و نیروی انسانی حرف اول را میزند، افزود: ما در خیلی از حوزهها به تکنولوژیهای لازم دست پیدا کردیم نیروی انسانی هم نقطه قوت ما است . ما دارای فرهنگ مقاومت ، ایثار و از جان گذشتگی هستیم که خیلی از کشورها از این بعد ضعف دارند.
سرهنگ رودباری با اشاره به دسیسههای دشمنان گفت: ایجاد رعب و وحشت توسط رسانههای خارجی از دسیسههای دشمنان است همانطور که پیش از این به دنبال القای این موضوع بودند که داعش به لب مرز ایران رسیده، ولی بعد دیدیم که طبق پیش بینیها آنها عمر کوتاهی داشته و به راحتی از بین رفتند. لذا به مردم اطمینان کافی میدهیم که در حوزه دفاع با قدرت ایستادهایم و از توان کافی برخورداریم.
فرمانده دانشگاه شهید ستاری در واکنش به اظهارات اخیر برخی از مقامات عربستان دربارهی ایران بعد از موضوع آرامکو گفت: مقامات عربستانی به جای این صحبتها خود را از باتلاق یمن نجات دهند . بعد از آن آنها را به صحبتهای اخیر کالین پاول رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش آمریکا ارجاع میدهم که در یک مصاحبه تلویزیونی با چند کارشناس عربستانی به صحبتهای آنها در موضوع ایران واکنش نشان داد.
وی افزود: این کارشناسان عربستانی در برنامه تلویزیونی مذکور گفته بودند که اگر روزی بین ایران و عربستان جنگ شود آنها ظرف 6 ساعت ایران را تسخیر میکنند. در پاسخ پاول با پوزخند به آنها گفت که حرف شما مثل یک جک است توصیه میکنم هیچ وقت بین شما و ایران جنگ نباشد چون دراین صورت حتی فرصت برداشتن تلفن از روی میزتان را ندارید که به ما زنگ زده و درخواست کمک کنید؛ این صحبتهای پاول برای عربستان کافی است که دیگر چیزی نگویند.
وی با اشاره به قدرت نظامی ایران گفت: ما در تمامی حوزه ازجمله حوزه هوایی به اندازهای قدرت داریم که دنیا اطلاعی از آن ندارد.
رئیس دانشگاه شهید ستاری ارتش به افتتاح دانشکده جنگ الکترونیک ( جنگال)در این دانشگاه اشاره کرد و در توضیح فعالیتهای این دانشکده گفت: در حوزه جنگ الکترونیک همه چیز بر اساس فرکانس و رادار است . ما طبق تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ورود نیروی هوایی به این حوزه این دانشگاه را تاسیس کردیم تا اگر قرار بر ورود در حوزه جنگ الکترونیک باشد آموزش و تحقیقات کافی را نیروهای ما دیده باشند . راه آموزش از طریق مرکز آموزشی مثل نیروی هوایی و فنی و مهندسی است که دانشکده جنگال این راه را برای متقاضیان باز کرده است.
به گفتهی وی افتتاح این دانشگاه به معنای ورود قویتر به حوزهی جنگ الکترونیک است تا تنها مصرف کننده تجهیزات نباشیم و بتوانیم نیروهایمان را برای تولیدات هم آموزش دهیم. این دانشکده فعلا برای ارتش است کما این که دانشگاه امام حسین (ع) در این حوزه برای سپاه فعالیت میکند البته که ارتش و سپاه از هم جدانبوده و هر دو برای این کشور هستند. ما در صورت نیاز تبادل استاد و تجهیزات داریم این همبستگی و هم افزایی وجود دارد ولی رسانههای خارجی تمایل دارند که بگویندبین ارتش و سپاه اختلاف وجود دارد.
سرهنگ رودباری با بیان این که ارتش و سپاه نسل انقلاب هستند گفت: تقریبا تمام سران نیروی هوایی نسل بعد از انقلاب بوده و فرزند انقلاب محسوب میشوند. هیچ اختلافی بین سپاه و ارتش وجود ندارد و ما همه ذیل ستاد کل نیروهای مسلح هستیم.
وی با بیان اینکه اکثر زیر ساختهای دانشکده جنگ الکترونیک میتواند توسط شرکتهای دانش بنیان تهیه شود افزود: ما در همین راستا شبیه سازی را در حوزه جنگ الکترونیک طراحی کردیم که روی اکثر هواپیماها قابل پیاده سازی است.
وی دربارهی ارتباط بین جنگ الکترونیک با موضوع فضای سایبری و مجازی گفت: جنگ الکترونیک از منظر نظامی در حوزه پهباد موشکی است، ولی به طور کلی جنگ الکترونیک در کنار فضای سایبری و مجازی است. شاید یکی از برنامههای ما این باشد که دانشکده سایبر و الکترونیک را یکی کنیم.لازم است در حوزه سایبر به صورت جدی ورود داشته باشیم، چون بسیاری از کشورها به این موضوع با دقت میپردازند.
وی در پایان و در جمع بندی با تاکید مجدد بر این که ما در حوزه دفاعی به اندازه کافی قوی هستیم گفت: دانشجویان دانشکده هوا و فضا کسانی هستند که بعد از عبور از فیلترهای مختلف وارد این دانشکده شدند و تحت برنامههای نظامی ، تئوری و عملی و کاربردی آموزش میبینند و بعد از فارغالتحصیلی در ارگانهای عملیاتی مشغول میشوند تا از این کشور دفاع کنند.
انتهای پیام