به گزارش ایسنا، سیدسعید هاشمی با اشاره به حضور مهمانان خارجی از دیگر سفارتخانههای کشورهای مقیم در سمپوزیوم بینالمللی گردشگری پایدار که با محوریت طبیعتگردی از سوم تا چهارم مهرماه در تهران برگزار میشود، اظهار کرد: در کنار این مراسم یک نمایشگاه اختصاصی با همکاری سفارت اتریش با عنوان نمایشگاه «فرهنگ ملل» با حضور ۱۸ کشور برگزار خواهد شد که شرکتکنندگان به ارائه فرهنگ کشور خود میپردازند که این نمایشگاه میتواند شرایطی را مهیا کند تا فرهنگهای مختلف با یکدیگر آشنا شوند.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان اینکه دو رویداد در کنار یکدیگر برگزار میشود و امیدواریم مورد استقبال جامعه هدف قرار گیرد و علاقه مندان در آن حضور پیدا کنند، گفت: پژوهشکده گردشگری، پژوهشکده محیط زیست و دانشکده گردشگری در مجموعه جهاددانشگاهی همیشه با استفاده از ظرفیتهای کشور موجب همافزایی مجموعهها با یکدیگر شده است و امیدواریم با این فعالیت به آن هدف غایی که همان توسعه پایدار در گردشگری است، برسیم.
وی با بیان اینکه سمپوزیوم گردشگری با نگاه تبادل انتقال دانش و تجربیات کار خود را آغاز کرده است، گفت: در این سمپوزیوم به بحث گردشگری پایدار توجه ویژهای داشتیم و مجموعه کارهایمان را نیز به موضوع طبیعتگردی معطوف کردیم، به ویژه در حوزه گردشگری کوهستان و گردشگری ورزشی با نگاه جدی به بحث توسعه پایدار مباحث را دنبال میکنیم.
هاشمی افزود: با توجه به اینکه در رابطه با مسائل زیست محیطی، کشور با مسائل جدی مواجه است، اندیشمندان و نخبگان حوزه گردشگری و محیط زیست در این رویداد حضور دارند. امیدواریم این سمپوزیوم دستاورد مطلوبی برای مجموعه کشور داشته باشد و فرهنگسازی مناسبی که کشور در رابطه با گردشگری پایدار به آن نیاز دارد، ایجاد شود.
به گفته او، در این سمپوزیوم مهمانانی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، سازمان محیط زیست، NGOها، دانشگاهیان، بخش صنعت که مستقیم با گردشگران داخلی و خارجی در ارتباط است، حضور دارند. علاوهبر این، با همکاری طرف اتریشی ما تیمی از مجموعه وزارت گردشگری و محیط زیست این کشور و بیش از ۲۰ نفر از صاحبنظران و دانشگاهیان و مهمانان اتریشی این حوزه برای شرکت در این رویداد حضور دارند.
او یادآور شد: یکی از فعالیتهایی که در راستای تعاملات و ارتباطات بینالمللی دانشگاه علم و فرهنگ در رسیدن به اهداف برنامههای توسعهای دانشگاه در نظر داشت، سمپوزیوم بینالمللی گردشگری پایدار با محوریت طبیعتگردی بود که از سال گذشته با مشارکت سفارت اتریش و دانشگاه IMC شکل گرفت. در این راستا دانشگاه علم و فرهنگ با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه ارائه مجوز پذیرش دانشجوی بینالملل و همچنین با حمایت معاون وزیر و سازمان دانشجویان این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه غیردولتی در حوزه پذیرش دانشجویان بینالمللی ورود پیدا کرد.
هاشمی بیان کرد: امیدواریم در راستای این تعاملات و با توجه به همکاریهایی که با دانشگاه IMC در حوزه گردشگری داشتیم، بتوانیم شاهد تبادل تجربه و دانش بین صاحبنظران و اساتید برجسته دانشگاههای اتریش و مجموعه دانشگاه علم و فرهنگ باشیم.
انتهای پیام