استاندار عنوان کرد: ایران وزنه تعادل در محاسبات منطقه‌ای

نقض برجام تجسمی از اقدام مستانه صدام در پاره‌کردن قرارداد الجزایر

استاندار سمنان به تجلیل از جایگاه ممتاز کشورمان در جهان و منطقه پرداخت و گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز به وزنه تعادل در محاسبات منطقه‌ای تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، علیرضا آشناگر در آئین رژه نیروهای مسلح استان در سمنان در نخستین روز از هفته دفاع مقدس  در سمنان اظهار کرد: امروز ایران عزیز از قدرتمندترین نیروی مقاومت در مقابل هر تهاجم در سطح منطقه برخوردار است.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با اذعان به اینکه امروز عمق استراتژیک انقلاب اسلامی به سراسر منطقه گسترش یافته است ادامه داد: جمهوری اسلامی امروز با تدابیر رهبری معظم انقلاب و دولت خدمتگزار و با اتکا به ایستادگی ملت بزرگ ایران،  هژمونی نظام سلطه را در منطقه به چالش جدی کشانده است.

آشناگر، شکست را سرنوشت محتوم دشمنان کشورمان ارزیابی و خاطرنشان کرد: بی شک با هدایت‌های حکیمانه رهبر انقلاب و همت مردم و رشادت نیروهای مسلح همچون گذشته بر تمام توطئه‌ها و اقدامات خصمانه دشمنان فائق خواهیم آمد.

وی با بیان اینکه با مقاومت و ایستادگی ملت ایران توانستیم مهمترین ابزار کارآمد دشمن، یعنی گسترش جنگ‌های فرقه ای و تکفیری را در سطح منطقه خنثی کنیم به تغییر ماهیت جنگ دشمن در برابر ملت ایران اشاره کرد و گفت:  جنگ ما با دشمنان انقلاب پایان نیافته و متاسفانه آمریکا دچار همان خطای محاسباتی شده که در سال ۵۹ با تحریک یک دیکتاتور در منطقه مرتکب آن شد.

این مقام ارشد اجرایی به بدعهدی امریکایی‌ها در نادیده‌گرفتن پیمان‌نامه‌ها و قوانین بین‌المللی اشاره و با پرداختن به وجوه مشترک این اقدام امریکایی‌ها با پاره کردن قرارداد الجزایر توسط دیکتاتور معدوم عراق تصریح کرد: آمریکایی‌ها با پاره کردن یک قرارداد بین‌المللی همچون اقدام مستانه صدام در قرارداد ۱۹۷۲ الجزایر، یک تفاهم‌نامه بین‌المللی را زیر پا گذاشته و از برجام خارج شدند تا ملت ما را گرفتار فشار اقتصادی کنند.

وی با بیان اینکه امروز آمریکا و هیئت حاکمه آن با لابی صهیونیست و پول ارتجاع منطقه یک جنگ تمام عیار اقتصادی را بر ما تحمیل کرده است ادامه داد: آنها می‌کوشند با یک عملیات پر حجم روانی و فریب حداکثری،و  به اصطلاح خود "فشار حداکثری" را بر این ملت وارد تا آنها را به تسلیم وادار کنند.

آشناگر اضافه کرد: آمریکا به‌دنبال آن است که  مولفه‌های قدرت ملت ایران که دربرگیرنده: اتحاد ، انسجام و همبستگی و...است را هدف قرار داده و با اختلاف‌افکنی در بین صفوف ملت، به ایجاد قطب سازی‌های بی‌اعتبار بپردازد.

وی نفوذ استراتژیک ملت ایران را تا عمق قلب‌های مردمان آزاده ارزیابی و خاطرنشان کرد: آمریکا به خیال خود می‌کوشد تا توان موشکی و نفوذ استراتژیکی ما را که به وسعت قلب‌های مردم منطقه گسترش یافته، خنثی کند. اما امریکایی‌ها باید بدانند چنانچه خود و یا از طریق نوکرانش بخواهند به‌صورت مستقیم یا نیابتی توطئه‌ای بر علیه این ملت سربلند، در سر بپرورانند با پاسخ محکم و سیلی‌های خروشان فرزندان خمینی(ره) مواجه خواهند شد.

آشناگر به مقایسه توان کشورمان در آغاز جنگ تحمیلی و امروز پرداخت و اظهار کرد: بی‌تردید ما امروز قدرتمندتر از سال ۵۹ هستیم ، آن روز فرزندان امام با دست خالی در مقابل همه قدرت‌های بزرگ ایستاده و پیروز شدند و امروز نیز جمهوری اسلامی با همت جوانان و نیروهای مسلح یکی از قدرتمتد ترین نیروها را در منطقه دارد.

استاندار سمنان با بیان اینکه امروز اتحاد، انسجام و همبستگی ملی ما در حد اعلا است ادامه داد: مردم ما دریافته‌اند که دشمن قابل اعتماد نیست و باید متکی به خود و سرمایه‌های داخلی خود باشند.

دکتر آشناگر مقاومت و دیپلماسی فعال را تنها راه مقابله با آمریکایی‌ها برشمرد و بیان کرد: امروز منطق صلح آمیز جمهوری اسلامی ما در تمام دنیا حاکم شده و ما برخلاف زمان جنگ در جهان تنها نیستیم و این در حالی است که آمریکا حتی در بین متحدان اروپایی خود نیز تنها مانده است.

وی با اذعان به اینکه دشمن دیر یا زود ناچار به تسلیم و سرفرودآوردن در پیشگاه ملت بزرگ ایران است، به صلح‌طلب بودن نظام اسلامی پرداخت و یادآوری کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند تنها راه برگشت آمریکا، برگشت به برجام و برداشتن تحریم‌ها و توبه از راه ناصوابی است که در مقابل ملت ایران در پیش گرفته است.

آشناگر شیفتگی ترامپ به عکس یادگاری با رئیس‌جمهوری ایران را نماد و گویای قدرت و نفوذ ایران اسلامی ارزیابی و خاطرنشان کرد: مقاومت و ایستتادگی ایران در برابر تحریم‌های ظالمانه به بار نشسته و امروز ساختارهای اقتصادی جمهوری اسلامی در حال ساماندهی و قوام و شکوفایی بیشتر هستند.

استاندار سمنان با گرامیداشت هفته دفاع‌مقدس گفت: واژه "دفاع مقدس" پرمعناترین واژه در قاموس مقاومت و افتخار ملت ایران، است آن روزها هم دیکتاتور معدوم عراق با ارزیابی وضعیت داخلی آن روز کشور و بر اساس محاسبات غلطی که از توان نیروهای مسلح ما داشت، فتح یک هفته‌ای تهران را در سر می‌پروراند.

  • یکشنبه/ ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98063115340
  • خبرنگار : 50233