ترک شغل باعث پیشرفت می‌شود!

همه‌ی ما داستان‌های ناراحت‌کننده در مورد ترک شغل به دلایل مختلف از جمله کارفرمایان نالایق، ساعات کاری زیاد، مکان کاری نامناسب و حقوق و مزایای کم شنیده‌ایم اما در حقیقت دلایل اصلی چیز دیگری می‌باشند و گاهی نشانه مثبتی دارند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارجوپلاس، نظرسنجی که اخیراً توسط لینکدین از بیش از ۱۰،۰۰۰ نفر در سراسر جهان صورت گرفت نشان داد که دلایلی که مردم شغل فعلی خود را ترک می‌کنند، اغلب جهانی و همگانی هستند.

طبق این نظرسنجی ۴۵ درصد افراد به دلیل اینکه فضایی برای رشد و پیشرفتشان و البته حرفه‌ای شدن در موقعیت فعلی با وجود عملکرد خیلی خوبی که دارند، وجود ندارد تصمیم به ترک شغل خود می‌گیرند.

زمانی که اعتماد بین افراد یک تیم وجود نداشته باشد این نشانه یک ضعف و مشکل است. دومین دلیل شایع برای استعفا کاری عملکرد ضعیف در رهبری و هدایت تیم است (حدود ۴۱ درصد).

هر سازمان یا شرکت‌به‌فردی در راستای شفاف‌سازی و مدیریت کارها و همین‌طور تعیین وظایف برای رسیدن به هدف مشترک سازمان نیاز دارد. این امر موجب می‌شود تا افراد شناخت کاملی از وظایف و اهداف بلندمدت سازمان داشته باشند و در دستیابی به آن بکوشند.

علاوه بر موارد گفته‌شده حدود ۳۶ درصد افراد خواهان فرهنگ کاری بهتر و همین‌طور به دنبال چالش کاری می‌باشند. اساساً ما به مشاغلی که چابک هستند، واکنش بهتری نشان می‌دهیم در غیر این صورت تنها در حال تکرار هستیم و جایی برای ترقی وجود نخواهد داشت.

دریافت حقوق و مزایای بهتر و شناخت بیشتر از کار جزو دلایلی است که یک فرد موقعیت شغلی خود را ترک کند.

دفعه بعدی اگر فردی را دیدید که شغل خود را ترک می‌کند شاید یکی از عوامل بالا موجب این عمل شده باشد. شما هم اگر در محیط کار مشکلی دارید که موجب شده تا از کار خود ناراضی باشید می‌توانید در فروم تخصصی کارجوپلاس سوالات تخصصی خود را در زمینه کاری که فعالیت می‌کنید بپرسید و پاسخ سوالات خود را از متخصصان دریافت کنید.

سوال های خود را اینجا وارد کنید تا در فروم تخصصی کار به آن‌ها پاسخ داده شود و برای شما ارسال گردد. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • چهارشنبه/ ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98062009814
  • خبرنگار : 30054