به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، دولت چین در بیانیه ای اعلام کرد که برنامه های متعددی نظیر افزایش سرمایه گذاری در زیرساخت ها و توسعه مناطق کمتر برخوردار چین برای تقویت رشد اقتصادی این کشور در نظر گرفته خواهد شد. دولت هم چنین وعده داده است در حوزه سیاست پولی، سطح نقدینگی را در سطح معقولی نگه دارد.
تقابل بین آمریکا و چین در روزهای اخیر با اعمال تعرفه های جدید بر واردات محصولات دو کشور توسط یکدیگر وارد فاز جدیدی شده است و احتمال کمی وجود دارد که تا زمان مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا، دو طرف به توافق جامعی برسند.
از زمان آغاز جنگ تجاری بین چین و آمریکا رشد اقتصادی هر دو کشور کمتر شده است تا جایی که نرخ رشد اقتصادی چین در سه ماهه دوم امسال به پایین ترین سطح خود رسید. دولت چین پیشتر اعلام کرده بود رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ با ۰.۲ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۶.۲ درصد رسیده است. پیش تر صندوق بین المللی پول در پیشبینی جدید خود از اقتصاد چین اعلام کرده بود که رشد اقتصادی این کشور برای سال جاری معادل ۶.۲ درصد و برای سال آینده معادل ۶ درصد برآورد شده است.
کمیسیون توسعه و ثبات مالی چین نیز در بیانیهای اعلام کرد: ما به اهمیت توسعه زیرساخت ها، گذار از صنایع سنتی به مدرن و خدمات اجتماعی در تقویت رشد اقتصادی واقفیم.
در ماه اوت برای چهارمین ماه متوالی، میزان سرمایه گذاریهای چین در بخش های زیرساختی کاهش یافت. با این حال به نظر میرسد دولت این کشور برای تغییر روند دست به کار شده است و خود را آماده تقویت زیرساخت های اقتصادی به منظور مقابله طولانی با آمریکا میکند.
علاوه بر تقویت زیرساختهای داخلی، چین هم چنین به دنبال متنوع تر کردن روابط تجاری خود با دیگر کشورها است. رئیس جمهور چین اخیرا وعده داده است که چین برای توسعه روابط تجاری خود با دیگر کشورها، سرمایه گذاری بیشتری در پروژه " جاده و کمربند" انجام خواهد داد.
انتهای پیام