به گزارش ایسنا، محمد حمیدی در جلسه کارگروه آرد و نان گرگان اظهار کرد: کسانی که تمایل به عرضه کیسه پارچه ای برای استفاده در نانوایی ها را دارند به اتحادیه خبازان مراجعه تا پس از بررسی کیفیت و قیمت، کیسه در اختیار نانوایی ها قرار گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش آموزش و مهارت کارگران خبازی ها، تصریح کرد: کارگران نانوایی ها جهت تولید نان مرغوب و با کیفیت برای مردم، آموزش های لازم را خواهند دید.
حمیدی در ادامه گفت: طی یک ماهه گذشته 180 مورد بازرسی جهت نظارت بر کیفیت آرد مصرفی، پیگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح نانوایی ها، نظارت بر تولید آرد مرغوب توسط کارخانجات، کنترل کیفیت و کمیت نان عرضه شده توسط تیم تنظیم بازار انجام گرفت.
فرماندار گرگان افزود: در راستای آماده سازی آرد و دستیابی به کیفیت مطلوب، وجود دستگاه الک آرد در نانوایی های مرکز استان اجباری بوده و این موضوع مد نظر بازرسین قرار گیرد.
حمیدی خاطرنشان کرد: خبازی ها برای عرضه نان سبوسدار از سبوس های دارای ارزش غذایی و پروانه ساخت استفاده کنند و نشانه استاندارد و مشخصات محصول روی کیسه های آرد توسط کارخانه تولیدی درج شده باشد.
انتهای پیام