تشریح فرآیند بازنشستگی خبرنگاران با ۲۰ سال سابقه

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی درباره بازنشستگی خبرنگاران با ۲۰ سال سابقه گفت: در صورتی که کارفرما لیست حق بیمه خبرنگاران را عادی رد کند در کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد و خبرنگارانی که ۲۰ سال سابقه متوالی و یا ۲۵ سال سابقه متناوب به عنوان خبرنگار داشته و جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب شوند، می‌توانند حکم بازنشستگی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، محمدحسن زدا در صفحه اینستاگرامی خود؛ مطالبی تحت عنوان "دانستنی‌های تامین اجتماعی" منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی پرداخت.

وی با اشاره به فرارسیدن هفدهم مرداد، روز خبرنگار گفت: این روز را به تمام خبرنگاران به ویژه خبرنگاران حوزه تامین اجتماعی تبریک می‌گویم. به همین مناسبت به تشریح فرآیند بازنشستگی خبرنگاران با ۲۰ سال سابقه می پردازم. در حال حاضر خبرنگارانی که بخواهند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند بر اساس مصوبه سخت و زیان‌آور بودن حرفه خبرنگاری می‌توانند به ادارات کار و کمیته‌ کارهای سخت و زیان‌آور مراجعه و پس از تایید آنها، سازمان تامین اجتماعی اقدام به صدور حکم بازنشستگی خبرنگار مربوطه خواهد کرد.

زدا ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی برای بازنشستگی خبرنگاران با شرایط اشاره شده محدودیتی ندارد و در صورت ارائه درخواست متقاضیان به دبیرخانه کمیته‌های استانی، مراتب توسط کمیته‌های استانی مورد تطبیق قرار می‌گیرد و در صورت احراز سوابق بازنشستگی، مستمری آنها توسط سازمان تامین اجتماعی برقرار می‌شود.

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در صورتی که کارفرما لیست حق بیمه خبرنگاران را عادی رد کند در کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد گفت: در این صورت خبرنگارانی که ۲۰ سال سابقه متوالی و یا ۲۵ سال سابقه متناوب به عنوان خبرنگار و جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب شوند، می‌توانند حکم بازنشستگی دریافت کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98051608538
  • خبرنگار : 71424