ماناموتور سایت مشاوره و فروش انواع موتور الکتریکی

در این نوشتار، با انتخاب موتور الکتریکی مناسب، محاسبه توان، بورس‌های فروش و سایت‌های اینترنتی خرید آنلاین آشنا می‌شوید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ماناموتور، این وب‌سایت یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های مرجع تخصصی خرید انواع الکتروموتور و تجهیزات هست.

موتور الکتریکی مناسب را با قیمت ارزان از فروشگاه اینترنتی ماناموتور خرید کنید

امکان بررسی، مقایسه، انتخاب و خرید آنلاین، ارسال به شهرستان‌ها و اقصی نقاط کشور با روش‌های متنوع و مطمئن (تیپاکس، پست پیشتاز، پیک موتوری و ...) قیمت مناسب و رقابتی برای موتور الکتریکی، پشتیبانی فنی، وجود سیستم گردش اطلاعات مشتری (CRM)،  سیستم دقیق گردش مالی و انبار، امکان خرید اعتباری برای مشتریان وفادار، امکان فروش عمده و خرد،  بازدید روزانه ۴۰۰۰ نفر از سایت، وجود بیش از ۳ هزار قلم کالا مانا موتور را به بزرگ‌ترین سایت مرجع تخصصی خرید انواع الکتروموتور و تجهیزات مرتبط تبدیل کرده است. شما نیز با انتخاب دقیق موتور الکتریکی، پرداخت آسان و دریافت سریع الکتروموتور مورد نیاز خود، خریدی لذت‌بخش را تجربه کرده و در زمره گروه بزرگ مشتریان ماناموتور قرار خواهید گرفت.

مراحل صحیح انتخاب موتور الکتریکی

ابعاد موتور الکتریکی یکی از پارامترهایی است که در برخی طراحی‌ها انتخاب آن را دشوار می‌کند. البته بهتر است در مراحل طراحی اولیه فضای کافی و حداکثری لحاظ شود تا انتخاب الکتروموتور با محدودیت‌های کمتری مواجه شود. معمولا موتورهای دیسی، جثه کوچک‌تری نسبت به موتورهای هم‌توان ایسی خود دارند. معمولا قطر موتور تاثیری با توان دو برابر روی توان خروجی موتور دارد، ولی طول موتور با توان یک؛ بنابراین محدودیت در قطر مهم‌تر از محدودیت در طول است. در میان موتورهای دیسی، موتورهای براشلس، در جثه‌های کوچک‌تر توان بسیار بالاتری را تولید می‌کنند. در میان موتورهای ایسی القایی، موتورهای سنکرون جثه کوچک‌تری نسبت به آسنکرون‌ها دارند. سرو موتورهای ایسی موجود در بازار که از نوع سنکرون و روتور مغناطیس دائم هستند، در میان دیگر موتورهای ایسی، جثه بسیار کوچک‌تری دارند. در صورت نیاز به دور پایین و گشتاور بالا، استپ موتورها هم گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. استفاده از موتورهای یونیورسال بکار رفته در لوازم‌خانگی و ابزارآلات برقی که ابعاد و جثه کوچکی نسبت به توان بالای خود دارند، بدلایل مختلف در پروژه‌های صنعتی توصیه نمی‌شود.

تعیین سرعت موتور الکتریکی

تعیین کنید که سرعت ثابتی مدنظر شماست یا به یک رنج سرعت احتیاج دارید. طبیعتا انتخاب سرعت متغیر هزینه بیشتری دارد. اگر نیازی به‌سرعت متغیر ندارید، حدود سرعت ثابت مطلوب خود را بر حسب دور بر دقیقه محاسبه کنید و از سرعت‌های کمتر از ۱۰ و مابین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ و بیش از ۳۰۰۰ دور بر دقیقه که معمولا هزینه بیشتری به شما تحمیل می‌کنند، بپرهیزید. اگر به‌سرعت متغیر نیاز دارید، رنج حداقل و حداکثر آن را با دقت انتخاب کنید، رنجه‌ای وسیع‌تر هزینه و دردسر بیشتری را طلب می‌کند. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبلاگ ماناموتور مراجعه کنید.

بورس‌های فروش موتور الکتریکی در تهران

مسافت‌های طولانی، عدم امکان مقایسه گونه‌های مختلف یک محصول، هزینه رفت‌وآمد و از همه مهم‌تر کمبود وقت، سبب می‌شوند که امروزه خرید کردن به فعالیتی دشوار و وقت‌گیر تبدیل شود.

فروشگاه اینترنتی مانا موتور از سال ۱۳۹۲ در زمینه‌ی مشاوره فنی، تامین و فروش انواع الکتروموتورهای مورد مصرف در صنایع مختلف فعالیت دارد. ماناموتور در راستای مشتری مداری و با هدف توسعه‌ی شبکه‌ی فروش، کاهش هزینه طراحان، صنعت گران و تولیدکنندگان، حل مشکلات خریدهای سنتی و فیزیکی، تجارت الکترونیکی را،  جهت فروش خرد و عمده، در دستور کار خود قرار داده است.

درعین‌حال جهت خرید سنتی الکتروموتورهای صنعتی در تهران می‌توان به بورس‌هایی مانند خیابان سعدی جنوبی و ... مراجعه کرد.

انواع الکتروموتور

الکتروموتورها انواع بسیار زیادی دارند و در دسته‌بندی‌ها و نام‌های تجاری مختلفی در بازار عرضه می‌شوند. پیشنهاد ما برای اینکه شما بتوانید با هرگونه محصول صنعتی مورد نظر خود به‌سرعت آشنا شوید و آشنایی اجمالی و سریعی با اصطلاحات و مشخصات و همچنین قیمت‌های این محصولات پیدا کنید، این است که به یکی از فروشگاه‌های آنلاین داخلی یا خارجی این محصولات سری بزنید. ماناموتور سعی کرده با دسته‌بندی حرفه‌ای متناسب با افراد مبتدی تا کاملا با تجربه، فضایی را جهت بررسی، مقایسه و انتخاب سریع و دقیق انواع الکتروموتور ایجاد کند.

چگونه موتور الکتریکی بخریم؟

برای خرید دقیق موتور الکتریکی  بهتر است مراحل زیر را به ترتیب تعیین و بررسی کنید:

۱-  سرعت الکتروموتور؛ لازم است سرعت حداقل و حداکثر مورد نیاز تعیین شود.

۲- گشتاور؛ لازم است به کمک فرمول‌های مهندسی

۳-  دقت موقعیت و سرعت

۴-  نیاز به کنترل (موقعیت، سرعت، گشتاور)

۵-  محدودیت‌های ابعادی

۶-  محدودیت‌های تامین ولتاژ و آمپراژ

۷-  محدودیت‌های زمان خاموشی موتور

انتهای رپرتاژ آگهی

  • یکشنبه/ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98051306714
  • خبرنگار : 30054