ویژگی‌های تویوتا پریوس ۲۰۱۹

خودروی پلاگین هیبریدی تویوتا پریوس ۲۰۱۹ با به روزرسانی در مدل های جدید و مختلفی معرفی شده که ویژگی و قابلیت های جدیدی دارد.

به گزارش ایسنا، با توجه به افزایش محبوبیت و استقبال از خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست ، بسیاری از شرکت های خودروسازی از جمله تویوتاموتورز ژاپن تصمیم گرفته اند که با معرفی و عرضه محصولات جدید ، لوکس و پرقدرت ، نظر و توجه خیل عظیمی از مشتریان بازارهای جهانی خودرو را به سمت و سوی خود جلب کنند و از طرفی دیگر گامی بلند و موثر در راستای کاهش میزان آلودگی هوا و گرمایش زمین بردارند.

حالا در تازه ترین خبر و گزارشی که در وب سایت Green Car Reports آمده است، تویوتاموتورز به تازگی نسخه و مدل جدیدی از تویوتا پریوس پلاگین هیبریدی ۲۰۱۹ را به روزرسانی و معرفی کرده است و تغییرات اندکی را نیز در آن ایجاد کرده تا نظر مشتریانش را بیش از پیش به خود جلب کند.

از مهم‌ترین این تغییرات می‌توان به اضافه شدن یک صندلی به ردیف عقب خودروست که ظرفیت سرنشینان آن را از چهار نفر به پنج نفر افزایش داده است و بنابر ادعای تویوتا، افزودن یک صندلی اضافه از راحتی و اسایش سایر سرنشینان نمی‌کاهد.

یکی دیگر از این تغییرات جدید، امکان انتخاب رنگ مشکی متالیک در کنار رینگ های اسپرت ۱۷ اینچی سفارشی برای مشتریان است.

به گفته کارشناسان فعال در حوزه خودرو، تغییرات قابل توجه دیگری در سایر قسمت های تویوتا پریوس ۲۰۱۹ نسبت به مدل های پیشین آن دیده نمی شود.

این خودروی پاک و دوستدار محیط زیست، در هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت تنها ۱.۳ لیتر سوخت مصرف می‌کند که این خود رقم بسیار پایینی است و نشان دهنده سبز بودن این خودرو به طور کامل است. این بدان معناست که خودروی مذکور با پیمایش ۱۰۰ کیلومتر تنها ۲۸ گرم گاز دی اکسید کربن به هوا منتشر می کند که در مقایسه با سایر خودروها ، ناچیز بوده و عملکرد بسیار موفقیت آمیزی را از لحاظ حفاظت از محیط زیست برای خود به ارمغان می‌آورد.

در صورت گذاشتن بر روی حالت تمام برقی، این خودرو قادر است ۴۵ کیلومتر را با حداکثر سرعت ۱۳۵ کیلومتر برساعت طی کند.

تویوتاموتورز همچنین قابلیت جدید و منحصر بفردی را برای مدل پریوس ۲۰۱۹ فراهم کرده و آن نیز امکان سفارش پنل خورشیدی بر روی سقف و قسمت های خارجی و بیرونی خودرو است که به طور میانگین قادر است روزانه پنج کیلومتر شعاع حرکتی بیشتری را برای آن رقم بزند.

سیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیش‌تر محیط زیست، خودروهای تمام پاک و دوستدار محیط زیست اعم از وسایل نقلیه برقی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی را به تولید انبوه برسانند.

خودروهای پلاگین هیبریدی که به اختصار PHEV نامیده می‌شوند ، در مقایسه با مدل‌های هیبریدی به باتری‌های قدرتمندتری مجهز شده‌اند بنابراین مسافت قابل پیمایش آن‌ها نیز در حالت تمام برقی بیش‌تر است. همان‌طور که از نام این‌گونه خودروها مشخص است، باتری‌های به‌کار رفته در آن قابلیت شارژ شدن با برق شهری در منزل یا ایستگاه‌های شارژ مخصوص این خودروها را دارند. در صورتی که باتری ظرفیتش رو به اتمام باشد، موتور الکتریکی در کنار پیشرانه‌های بنزینی کار خواهد کرد. از بزرگ‌ترین مزایای خودروهای پلاگین هیبرید می‌توان به نگران نبودن کاربران برای اتمام شارژ باتری به کار رفته در آن است. البته یکی از بزرگترین معایب خودروهای پلاگین هیبریدی ، قیمت بالای آنهاست که تاکنون موجب شده است آن طور که باید از آن استقبال نشود.

با توجه به محبوبیت و اهمیت روز افزون این گونه وسایل نقلیه، بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیش‌تر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیش‌تر رونمایی کنند.

در سال گذشته میلادی بالاخره خودروهای الکتریکی و برقی از حالت خودروهای غیرقابل استفاده‌ای که تنها در نمایشگاه‌های علم و فناوری از آن‌ها رونمایی می‌شد، خارج شد و تولید انبوه خودروهای لوکس و قابل استفاده آن‌ها توسط غول‌های خودروسازی آغاز شد. این تولید انبوه که با استقبال بی‌نظیری از سوی مردم و دولت‌های بسیاری روبه‌رو شد، می‌تواند نقطه عطفی برای جهشی بزرگ و گامی بلند به سمت خودروهای پاک و غیر آلاینده به شمار بیاید.

تحلیلگران بازار خودرو پیش‌تر برآورد کرده بودند که سال های آینده بدون شک به نبوغ و شکوفایی خودروهای برقی و الکتریکی منجر خواهد شد چرا که غول‌های خودروسازی در جهان به این نتیجه رسیده‌اند که باید با طراحی و تولید خودروهای پاک برقی به محیط زیست و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها به جو زمین کمک به‌سزایی کنند و از طرفی نیز، رضایت و نیاز مردم و دولت‌ها را برآورده کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98050100117
  • خبرنگار : 71591