در قالب تفاهم‌نامه‌ همکاری چهارجانبه‌ ستفا بررسی شد

توانمندسازی خانواده‌های زندانیان تهران با مشاغل خانگی

در جلسه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی که سه‌شنبه، ۲۵ تیرماه با حضور نمایندگان ۲۵ دستگاه اجرایی ذیربط در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، قراردادی بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال، انجمن حمایت از زندانیان مرکز، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی و صندوق کارآفرینی امید امضا شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه که با حضور نمایندگان ۲۵ دستگاه اجرایی ذیربط در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، قراردادی بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال، انجمن حمایت از زندانیان مرکز، سازمان تجاری سازی و فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، صندوق کارآفرینی امید امضا شد.

براساس این قرارداد توانمندسازی اقتصادی تعدادی از خانواده های زندانیان شهر تهران بر اساس طرح ملی توسعه مشاغل خانگی (طی سه مرحله: بررسی، شناسایی و اولویت بندی مزیت های استانی، توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی و اتصال به بازار و پایدارسازی مشاغل خانگی) عملیاتی می شود.  

محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه اظهار کرد: با کمک نهاد توسعه‌ای ذیربط از جمله سازمان جهاد دانشگاهی و استفاده از پیشران ͏ها در مناطق مختلف استان ͏ها، امیدواریم امسال بتوانیم در توانمندسازی و آموزش، دسترسی به بازار، شبکه سازی و برندسازی موفقیت های بیشتری کسب کنیم.

شریعتمداری گفت: با توافقی که با معاونت امور زنان ریاست جمهوری و سازمان جهاد دانشگاهی، برای توسعه مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار صورت گرفته، توانمندسازی اقتصادی ۶۲۰۰ زن سرپرست خانوار براساس طرح ملی توسعه مشاغل خانگی آغاز شده و امیدواریم با توجه به وجود سه میلیون زن سرپرست خانوار در این زمینه مسیر موفقیت های بیشتر فراهم شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، در پایان جلسه، دکتر محمدصادق بیجندی، رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، گزارشی از عملکرد مشاغل خانگی و اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در استان های پایلوت و توانمندسازی اقتصادی ۶۲۰۰ زن سرپرست خانوار ارایه داد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ تیر ۱۳۹۸ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98042614132
  • خبرنگار :