مهر ماه امسال برگزار می‌شود

نهمین کنگره "اپیدمیولوژی" با محور پژوهش و توسعه پایدار

رییس مرکز تحقیقات پیشگیری از مصدومیت‌ها و ارتقای ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نهمین کنگره اپیدمیولوژی با محور پژوهش و توسعه پایدار برگزار خواهد شد، از مشارکت مراکز تحقیقاتی تابعه دانشگاه و سراسر کشور در تمامی رشته‌های مرتبط با حوزه سلامت در این کنگره خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید سوری با اشاره به این‌که نهمین کنگره اپیدمیولوژی ایران ۳۰ مهر تا دوم آبان ماه به میزبانی دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزاری این کنگره فرصتی خواهد بود تا با تبادل تجارب و نقطه نظرات متخصصان این حوزه در سطح کشور و منطقه تصویر روشن‌تری از این رشته ارائه داد و درنهایت نتایج آن در راستای ارتقا سلامت مردم و برنامه‌ریزی‌های حوزه سلامت اعمال شود.

وی با بیان این‌که تمامی تحقیقاتی که در حوزه علوم پزشکی انجام می‌شود، به‌نوعی نیازمند رویکردهای اپیدمیولوژی است، گفت: اپیدمیولوژی علم بررسی سلامت و بیماری در گروه‌ها و جمعیت‌های انسانی است و از آنجایی‌که دامنه فعالیت‌های اپیدمیولوژی به لحاظ محتوایی گسترده است می‌تواند رشته‌های مختلف تخصصی را در حوزه علوم پزشکی از این منظر موردتوجه قرار دهد، این علم می‌تواند پوشش کامل و بزرگی را درباره این مهم و زمینه مشارکت آن ایجاد کند.

سوری با اشاره به این‌که مسئله اپیدمیولوژی به‌عنوان بحثی مهم و فراگیر در معاونت‌های مختلف دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح است، اظهار کرد: این علم در حوزه مختلف بهداشت، درمان، غذا و دارو، دانشجویی، توسعه، آموزش، پژوهش و بین‌الملل با موضوعاتی نظیر؛ کنترل ساختارهای مرتبط با سلامت، کنترل عفونت‌های بیمارستانی، پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، متودولوژی تحقیق و مدیریت تحقیق و تمامی حوزه‌های مختلف سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری سلامت، می‌تواند نقش‌آفرینی کند.

وی ادامه داد: زمانی که درباره توسعه پایدار صحبت می‌کنیم، اهداف مربوط به‌سلامت مدنظر است بنابراین لازم است تلاش‌هایی را در راستای سیاست‌گذاری و تعیین اولویت‌ها، برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات و مسائلی که برای رسیدن به توسعه پایدار می‌تواند نقش داشته باشد را به‌صورت جدی‌تری دنبال کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از مصدومیت‌ها و ارتقای ایمنی دانشگاه دستیابی به توسعه و تعالی جامعه را درگرو نیروی انسانی سالم دانست و تأکید کرد: طبیعتاً برای این‌که بتوانیم سلامت جامعه را ارتقا دهیم، از مرگ‌های زودرس و بیماری‌های شایع در کشور جلوگیری کنیم لازم است ضمن شناسایی اولویت‌ها برای این مهم سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب را شکل دهیم.

سوری استفاده حداکثری از امکانات در دسترس و توجه به رویکردهای علمی از طریق مستندات بومی و کاربردی را از دیگر از اهداف کنگره مذکور معرفی کرد و گفت: باید نتایج این کنگره و تازه‌ترین تحقیقات علمی به شکلی کاربردی در اختیار تصمیم گیران و سیاست‌گذاران حوزه سلامت قرار گیرد تا ضمن پرهیز از اتلاف انرژی و منابع، بیشترین اثربخشی و درنهایت خدمات باکیفیت به مردم ارائه شود.

به گفته وی در این کنگره که به میزبانی دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد، حتی‌المقدور از کاغذ استفاده نخواهد شد و تمام ارتباطات بین برگزارکنندگان این کنگره و شرکت‌کنندگان از طریق بسترهای نرم‌افزاری، سایت انجمن، شبکه‌های مجازی و محیط‌های الکترونیکی به مخاطبان ارسال خواهد شد، این امر موجب کاهش هزینه‌ها و ارتباط سریع‌تر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نهمین کنگره سه‌روزه اپیدمیولوژی با امتیاز بازآموزی همراه است و گروه‌های هدف این کنگره نیز تمامی رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی و ایمنی، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تمامی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی، تحقیقاتی و معاونت‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این کنگره می‌توانند مقالات خود را تا پایان تیرماه دبیرخانه این کنگره ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرسEpidemiologycong.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98031305880
  • خبرنگار :