رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد:

آمادگی دانشگاه علوم پزشکی برای اعطای مجوز مرکز دیالیز در سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از آمادگی این دانشگاه برای اعطای مجوز به متقاضیان راه‌اندازی مراکز درمانی دیالیز و از جمله هلال‌احمر استان خبر داد و گفت: تا پیش از این موانعی قانونی بر سر راه اعطای مجوز وجود داشت که این موانع در حال حاضر رفع شده است.

دکتر نوید دانایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در گذشته قراردادی از سوی وزارتخانه با یک شرکت منعقد شده بود که خدمات مربوط به بخش دیالیز را برای ۳۰ سال به آن شرکت واگذار کرده بود و همین قرارداد سبب شده بود که موانع قانونی بر سر راه اعطای مجوز به هلال احمر و یا دیگر متقاضیان باشد.

وی با اشاره به منقضی شدن قرارداد واگذاری مراکز دیالیز به یک شرکت بخش خصوصی خاطرنشان کرد: با منقضی شدن این قرارداد در حال حاضر مشکلی برای اعطای مجوز به هلال احمر و یا دیگر بخش‌های ذی صلاح، نداریم.

دکتر دانایی با بیان اینکه تاکنون جلسات متعددی با هلال احمر استان برگزار شده افزود: پیگیری راه‌اندازی مرکز دیالیز هلال احمر در سمنان در سفر دکتر پیوندی ریاست هلال احمر کشور به استان مطرح شد و از همان زمان ما نیز پیگیر موانع پیش روی مجوزها شدیم، ضمن اینکه در همین راستا جلسات متعددی با دکتر شکرالهی مدیرعامل هلال احمر استان نیز داشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه بخش دیالیز کوثر سمنان همین یکی-دو هفته پیش افتتاح شده گفت: بیماران دیالیزی ممکن است که قبل از راه‌اندازی این بخش مشکلاتی داشته‌اند اما با راه‌اندازی این بخش و افزایش تخت‌های آن در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی ندارند ضمن اینکه شیفت شبانه‌ای هم در کار نیست.

وی با بیان اینکه بخش دیالیز بیمارستان کوثر توسط همان شرکت طرف قرارداد وزارتخانه راه‌اندازی شده گفت: بعد از منقضی شدن قرارداد، این بخش در حال واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی استان است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه بخش دیالیز قبلی سمنان دارای ۱۳ تخت بود گفت: با ایجاد بخش دیالیز بیمارستان کوثر ۲۰ تخت جدید که از به روزترین تجهیزات درمان دیالیز در دنیا هستند به ظرفیت‌های مرکز استان اضافه شده و لذا به نظر می‌رسد که این امکانات جوابگوی نیاز بیماران دیالیزی سمنان و شهرهای اطراف آن باشد. با این همه دانشگاه علوم پزشکی از سرمایه‌گذاری هلال احمر استان در این بخش استقبال می‌کند و آمادگی دارد که مجوزهای لازم را به این سازمان اعطا کند.

وی با بیان اینکه برآورد ما این است که تجهیزات فعلی جوابگوی نیاز بیماران دیالیزی سمنان و شهرهای اطراف است خاطرنشان کرد: به همکاران‌مان در هلال‌احمر پیشنهاد دادیم که مطالعات اولیه و امکان‌سنجی لازم را انجام دهند و چنانچه مایل به راه‌اندازی مرکز دیالیز و تأمین تجهیزات مدرن و بروز باشند، دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با کمال میل مجوزهای لازم را صادر خواهد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص فعال‌سازی بخش دیالیز مرکز آموزشی درمانی کوثر و وضعیت بخش قدیمی دیالیز مرکز استان اظهار کرد: در حال حاضر بخش قدیمی را فاز به فاز منتقل می‌کنیم تا مشکلی هم برای بیماران و مراجعه‌کنندگان به وجود نیاید.

وی تصریح کرد: بیماران دیالیزی در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی ندارند و تخت‌های ایجاد شده جوابگوی نیاز فعلی مرکز استان است. اگر چه با توجه به نیازهای آتی می‌توان از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کرد لذا دانشگاه علوم پزشکی از سرمایه‌گذاری در این بخش استقبال می‌کند.


انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98022311959
  • خبرنگار :