به گزارش ایسنا، امید کازرونیان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت تا سال ۲۰۳۰ شایعترین بیماری در جهان افسردگی خواهد بود، توضیح داد: با توجه به عوارض بیماری افسردگی در فرد، احساس ناتوانی و عدم تسلط فرد بر زندگی خود میگردد و نیاز است افراد جامعه آموزشهای لازم جهت پیشگیری از افسردگی را بیاموزند.
وی بیان کرد: افراد شاد معمولاً از بهره هوشی بالایی برخوردار بوده و از دستاوردهای ناشی از شادی مانند خلاقیت، همدلی با دیگران، طول عمر بیشتر و موفقیت بهره میبرند.
این کارشناس سلامت روان تصریح کرد: با توجه به تغییرات سبک زندگی و سرعت تغییر و پیشرفت در جامعه، افراد باید مهارتهای کنترل هیجانات منفی و حل مسئله و مقابله با استرس را بیاموزند.
کازرونیان با بیان علائم افسردگی گفت: افرادی که علائم اختلال در خواب و اشتها، کاهش سطح انرژی، ناامیدی، خلق غمگینی، عدم تصمیمگیری، لذت نبردن از فعالیتهای لذتبخش قبلی، افکار خودکشی و مرگ در خود احساس میکنند، باید در اولین فرصت به پزشک یا روانشناس مراجعه کنند. درمان بیماریهای اعصاب به شکل دارو درمانی و رواندرمانی است که باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.
وی عنوان کرد: همانگونه که جسم انسان میتواند دچار آسیب شود، روان نیز ممکن است دچار آسیب شود و اگر ما اختلالات روانی را به عنوان یک ناخوشی مقطعی، گذرا و قابلدرمان بپذیریم، بستر درمان خیلی از مشکلات روانی، فراهم و بیماران روانی نیز بدون استرس از حرف دیگران، به درمان خود خواهند پرداخت.
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در خصوص تأثیر باورهای مثبت افراد در زندگی اظهار کرد: اگر در زندگی، افراد منتظر اتفاقات خوب باشند، حتماً برای آنان اتفاق خواهد افتاد. همه باید نسبت به آینده امیدوار باشیم چرا که امیدواری باعث نشاط، پویایی و حرکت روبهجلو فرد و جامعه میشود.
گفتنی است نشست آموزشی شاد زیستن رمز سلامتی توسط شورای شهر آبپخش و با همکاری واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، با حضور فعالین مدنی در شهر آبپخش برگزار شد.
انتهای پیام