به گزارش ایسنا، مصطفی آیتالهیموسوی عصر امروز 22 فروردینماه در ستاد مدیریت بحران جنوب استان کرمان گفت: با توجه به ورود سامانه های بارشی از مدت های قبل اخطارهای لازم برای ساماندهی بستر رودخانه ها و لایروبی استان در مناطق مختلف را داده ایم.
وی ادامه داد: طرح اضطرار سیل را برای استان تهیه کردیم که باید تامین اعتبار کشوری شود اما نباید منتظر تامین اعتبار این طرح بود و باید اقدامات لازم را در راستای کاهش آسیبهای سیل انجام دهیم.
معاون امور عمرانی استانداری کرمان با تاکید برآنکه بحران و سیل منتظر ما نمینشیند، اظهار کرد: باید دستگاه ها قبل از وقوع حادثه امکانات و تجهیزات خود را برای مقاوم سازی مناطق در برابر حادثه به کار گیرند.
وی بیان کرد: از منابع طبیعی درخواست داریم تا سازه های خاکی در بالادست سدها و روستاها را بررسی کنند تا در زمان بارندگی با بحران روبرو نشویم.
موسوی مدیریت بحران شهرها را برعهده فرمانداران دانست و بیان کرد: مصوبات جلسات آنها به منزله مصوبات استانی بوده و لازم الاجرا هستند.
جانشین ستاد بحران استان کرمان بر لزوم مشخص کردن معینهای هر شهرستان برای امدادرسانی در زمان حادثه تاکید کرد و در ادامه به مشکل شهرها در جمع آوری آب های سطحی اشاره کرد و افزود: کلیه شهرداران طرح جمع آوری آب های سطحی را تدوین و ارایه کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان تاکید کرد: همه دهانههای پلهای استان که مسدود شده باید به فوریت پاکسازی و بازگشایی شوند تا مشکلی در این خصوص نداشته باشیم.
وی با تاکید برآنکه در مقابل مردم همه ما مسئول هستیم، خطاب به مسئولین شهرستانی گفت: همین جا این هشدار را می دهیم که اگر پلی مسدود بوده و مسئولین مربوطه برای رفع این مشکل اقدامی نکرده باشند و به سبب عملکرد آنها آب وارد شهر شود مسئولیت آن با مسئولین امر خواهد بود.
موسوی با اشاره به پیش بینی های هواشناسی، اظهار کرد: پیش بینی بارندگی طی روزهای آینده برای استان کرمان را داریم اما با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل، حساسیت بیشتری در دستور کار ستاد بحران استان گذاشته شده است که با مشکل جدی مواجه نشویم.
معاون امور عمرانی استاندار کرمان در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات متعدد ستاد بحران در مرکز استان و یا شهرستان ها صرفا به منظور هماهنگی میان دستگاههای در هنگام بروز سیل احتمالی بوده و هیچ مسئلهای در مورد تخلیه مکان و یا تعطیلی مدراس در این جلسات مطرح نیست و هرگونه سوءاستفاده ای که در این زمینه در جامعه ایجاد شود باید بررسی و از سوی نیروی انتظامی برخورد لازم صورت گیرد.
به گزارش ایسنا؛ نماینده سپاه جنوب نیز در این جلسه از آمادگی کامل سپاه برای کمک به نیروهای ذیربط برای ساماندهی بستر رودخانه ها و در اختیار گذاشتن تجهیزات خبر داد و گفت: همه امکانات و تجهیزات سپاه در حال آماده باش است که در صورت لزوم به کارگیری شوند.
براساس این گزارش، در این جلسه، معینهای شهرستانهای جنوبی استان برای کمک رسانی در زمان وقوع سیل احتمالی مشخص شد.
انتهای پیام