به گزارش ایسنا و به نقل از آرت نیوز، پلیس نقاشیهای منسوب به هیتلر را به دلیل دریافت توئیتی مبنی بر جعلی بودن آن ضبط کرد.
شرکت «کلاس» که قصد فروش این تابلوهای نقاشی را داشته، ادعا کرده است که این سه اثر توسط رهبر نازیها، آدولف هیتلر در سالهای ۱۹۱۰ و ۱۹۱۱ کشیده شده و به امضا رسیده است. طبق گفتههای پلیس، دادگاه حکم ضبط تابلوهای نقاشی را به دلیل احتمال جعلی بودن آنها صادر کرده است.
با اینکه استفاده کردن از نمادهای نازی از قبیل صلیب شکسته در آلمان غیرقانونی است، اما فروش آثار هنری «هیتلر» در این کشور مجاز است.
قیمت نقاشیهایی که توسط کمپانی «کلاس» به مزایده گذاشته شدند و همگی تصویری از منظره را نشان میدهند، حداقل ۴ هزار یورو تعیین شده است.
کمپانی «کلاس» بیان کرد: «موضوعات این تابلوهای نقاشی از هرگونه ایدئولوژی مبرا است و به هیچ وجه نشانگر این حقیقت نیست که نقاش آن یکی از بزرگترین جنایتکاران تاریخ بشر است.»
این شرکت در عین حال اظهار کرد: «ما از فروش هرگونه اثری که کوچکترین نشانی از جعلی بودن در آن وجود داشته باشد، امتناع میکنیم.»
بر اساس این گزارش، پیشتر هم یک کمپانی به نام «آکشنشواس ویدلر» در سال ۲۰۱۶، ۲۹ اثر از هیتلر ارائه کرد که بیشتر آنها فروخته نشدند.
گفته میشود رئیس حزب نازی که جان میلیونها نفر را گرفت، پیش از ورود به این عرصه تاریک زندگیاش، صدها اثر نقاشی خلق کرد که البته نمونههای جعلی فراوانی نیز از آنها در بازار فروش آثار هنری وجود دارد و از آنجا که او سبک منحصربهفردی در نقاشی نداشت و فقط کپی میکرد، بنابراین تشخیص اصالت کارهای او، بسیار دشوار است.
انتهای پیام