به گزارش ایسنا، داوود محمدی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: در تحلیل شرایط موجود عوامل متعددی موثرند که از بین آنها سه عامل از همه مهمتر و تاثیرگذارتر است. عامل اول ضعفها، اشتباهات، ندانمکاریها و قصور برخی مسؤولان و متصدیان و بیانگیزگی و نداشتن راهبرد مناسب برای رفع نارساییها و مشکلات موجود کشور است. عامل دوم به کارنگرفتن مدیران توانمند، دلسوز، سالم و صالح و عامل سوم فشارها و توطئههای رژیم قلدر و عهدشکن حاکم بر آمریکا و اقمار آن یعنی رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه است.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: در راستای شناخت، راهحل معضلات و مشکلات کشور بیان چند نکته ضروری است. نظام جمهوری اسلامی باید با صلابت و قدرت و پایبندی به اصول و مبانی راه خود را با تدبیر و عقلانیت ادامه دهد و ارکان نظام باید بدانند که دشمن جز به فروپاشی نظام رضایت نمیدهد بنابراین حفظ کشور و اقتدار آن در شرایط فعلی در سایه ایستادگی، پایمردی، همدلی و همراهی همه مردم حاصل خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: حرکت در مسیر اتحادسازی و یکصدایی وظیفه همه از جمله حاکمیت، مردم، مجلس، رسانهها و نخبگان و همه نهادهای مسؤول و تاثیرگذار کشور است. شناسایی منصفانه عوامل جدایی و افتراق و کوشش برای از بین بردن آنها، وظیفه ملی است. هر صدایی که ایجاد چندگانگی یا دوگانگی کند، راهی به خطا رفته و بر خلاف منافع ملی حرکت کرده است. رمز همه پیروزیهای ملت، وحدت در کلام و عمل بوده و هست و هر جناح، گروه و نهادی به وحدت ملت توجه نداشته باشد بداند که بر خلاف منافع حیاتی کشور، نظام و ملت حرکت کرده است.
محمدی خاطرنشان کرد: رفع نگرانیهای سیاسی کشور وظیفه ذاتی حاکمیت و نهادها و افراد تاثیرگذار نظام است. کوبیدن بر طبل اختلاف برای وحدت مضر است. استفاده از دانش و تجارب همه صاحب نظران، اندیشمندان و چهرهها و شخصیتهای مردم و از بین بردن شکافهای موجود و ایجاد ائتلافهای اجتماعی فراگیر و بهرهگیری از نخبگان دلسوز و فهیم در شرایط بحرانی فعلی، بسیار ضروری است.
وی گفت: تریبونها، رسانهها و گروهها اگر دل در گروی عزت و پایداری ایران دارند وظیفهای جز اتحاد و وحدت ندارند. کلامی که دشمن را خوشحال کند، کلامی الهی و ملی نیست نقدها باید سازنده و در جهت افزایش قدرت و اقتدار نظام و توسعه بیشتر آن باشد و مبتنی بر عقلانیت، علم و آگاهی مشکلات، نارساییها و کمبودها باشد.
انتهای پیام