رییس سازمان بنادر:

ایران به تعهدات خود در قبال موافقت‌نامه چابهار پایبند است

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در دیدار با سفیر هند در تهران، ضمن قدردانی از تلاش‌های طرف هندی در پیشبرد پروژه بزرگ چابهار، گفت: جمهوری اسلامی ایران به تمام تعهدات خود در قبال موافقت‌نامه چابهار پایبند بوده و تا کنون تمامی مراحل اجرایی‌سازی آن را به طور کامل به انجام رسانده است.

به گزارش ایسنا، محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در دیدار خداحافظی سائوراب کومار سفیر هند در تهران، از تلاش های طرف هندی در پیشبرد پروژه بزرگ چابهار قدردانی کرد. راستاد با بیان این مطلب، به برگزاری موفق اولین نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقت‌نامه چابهار و شروع به کار رسمی شرکت هندی IPGL به عنوان اپراتور بندر چابهار که در پی برگزاری شورای راهبری آن در سوم دی ماه سال جاری و با حضور مدیران مرتبط از سه کشور در بندر چابهار کلید خورد اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف فعالیت اپراتوری شرکت IPGL که برای سازمان بنادر نیز اهمیت بالایی دارد، موضوع «بازاریابی و جذب کالا و افزایش ترافیک بار» در بندر چابهار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی، همایش بین‌المللی با عنوان روز چابهار (Chabahar Day) که قرار است  ۲۶ فوریه (۷ اسفند سال جاری) با حضور کلیه گروه‌های ذیربط با فعالیت در بندر چابهار برگزار شود را یکی از رویدادهای مهم پیش رو عنوان و ابراز امیدواری کرد: شرکت IPGL  بتواند در این رویداد حضور پررنگی داشته باشد و پتانسیل‌های بالای بندر چابهار را جهت جذب سرمایه‌گذاری و فعالیت بیشتر به نمایش بگذارد.

وی، همایش "روز چابهار" را فرصت بسیار مناسبی برای حضور صاحبان کالا، تجار، شرکت‌های بار فرابر، خطوط ملی و بین‌المللی کشتیرانی از کشورهای ایران و هند و افغانستان و سایر کشورهای علاقه‌مند دانست و تاکید کرد: یکی از اهداف اصلی قرارداد چابهار، ورود و پذیرش لاینرهای بزرگ و بین‌المللی در این بندر است.

به گفته راستاد، لازمه رسیدن به این هدف راه‌اندازی و استفاده از تجهیزات مناسب پذیرش کشتی‌های بزرگ و تخلیه و بارگیری در این بندر است و تاکید کرد: امیدواریم با ادامه روند فعالیت‌های شرکت اپراتوری هندی، شرایط برای حضور و پذیرش لاینرهای بزرگ در چابهار محقق شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: توسعه همکاری های اقتصادی بین سه کشور ایران، هند و افغانستان برای سازمان بنادر بسیار حائز اهمیت است و استفاده از پتانسیل های بالای بندر چابهاردر تسهیل این رویکرد بسیار موثر می تواند باشد.

بنابراین گزارش، در این دیدار سائوراب کومار سفیر هند نیز با اشاره به پایان ماموریت خود در تهران و ابراز خرسندی از همکاری‌های دو جانبه دریایی و بندری ایران و هند به ویژه در مشارکت در توسعه بندر چابهار، گفت: در این مدت توانسته ایم قدم های مثبتی در پیشرفت روابط اقتصادی و تجاری  هند و ایران به خصوص در زمینه توسعه بندر چابهار برداریم.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، مدیر عامل شرکت IPGL نیز از آمادگی و رویکرد این شرکت در زمینه بازاریابی برای جذب سرمایه‌گذاری و تسهیل شرایط پذیرش لاینرهای بزرگ در بندر جابهار خبر داد.

آرون کومار گوپتا با اشاره به نهایی سازی اپراتوری IPGL در بندر چابهار، گفت: در واقع فعالیت اصلی ما تازه شروع شده است و مسیر قابل توجهی را در پیش رو داریم.

در این دیدار همچنین، سایر  موضوعات مرتبط میان طرفین که می تواند روند فعالیت ها و نهایی سازی موافقتنامه چابهار را تسهیل بخشد، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ دی ۱۳۹۷ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97101106087
  • خبرنگار :