محمدعلی پیرعلی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: خروجی ایسنا به نسبت دوره گذشته حرفهای تر شده و تلاش کرده از فضای جناحی فراتر برود و مسائل را با عینک ملی نگاه کند. این مساله ارزش است و امیدوارم مجموعه ایسنا این ارزش را کماکان حفظ کند، تداوم داشته و گسترش دهد تا بتواند در فضای رسانهای کشور، منشا اثر باشد.
او ادامه داد: به نظرم ایسنا قرابت زیادی با فضای دانشجویی ندارد؛ البته قطعا رویکرد دانشجویی بوده و وزانت و کیفیت مطالب هم به دلیل این است که از دانشجوها به عنوان نیروی خود استفاده و کمک میکند که محتوا عمیقتر، دقیقتر و کارشناسیشدهتر باشد. این مساله هم تولید خبر را موثر میکند.
مدیر مسوول روزنامه «سیاست روز» گفت: پیشنهاد میکنم ایسنا بهرغم اینکه عملا یک مجموعه دولتی است، از نگاه سوگیرانه و جانبدارانه به دولت دوری کند و همین رویه را ادامه دهد. در واقع ایسنا باید کلاننگری کند و هر جا لازم است انتقادات تند و تیز اما منصفانه از دولت داشته باشد. قطعا این انتقاد کمک میکند به اینکه رسانه در نزد مخاطب جایگاه مناسبتر و عمیق داشته باشد. اما نباید از نقد نگرانی وجود داشته باشد زیرا ممکن است در دولت به ایسنا نقد شود که دولت را مورد انتقاد قرار ندهد اما این خبرگزاری باید نقد سازنده را حتی به بدنه دولت یا بالاترین مقام اجرایی تا جایی که میتواند انجام دهد. این روند برای مجموعه بسیار خوب است. به هر حال این نقادی، این نگاه که ایسنا همانند ایرنا صرفا مجموعه دولتی است را دور میکند.
انتهای پیام